İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İddaa da büyük para kaybettim, bu son şansım?

L

Leprechaun

Misafir
Arkadaşlar Ocak başından beri legalpara oynadım, hep büyük oynadım oranları ve maçları banko tuttum ama nedense hiç tutmadı. Ve sonuç olarak toplam 1308 YTL kupon yapmışım ve hiç biri tutmadı. Bazıları için bu para çok küçük olabilir, hatta bi günde kazanıyo olabilirler ama ben öğrenciyim ve o para benim hesabımdaki biriktirdiğim harcamadığım paraydı :(. Şimdi elimde 200-250 ytl arası var ve bu parayla çok sağlam kupon yapmak istiyorum. Aranızda legalparadan çok iyi anlayan varmı acaba, bana yardım etcek zararımı kapattırcak varmı? Eğer zararımı kapatırsak elde edilcek tüm karları kendisine vercem.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Kusura bakma lafım ağır olacak artı benden küçüksün büyük ihtimalle
Sen adam olmazssın kardeşim benim ...

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
o parayıda kaybetcen gibi geliyor bana.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım 200 250 ytl nide boşa harcama insanlar hep paramı alıyim çıkıcam derken kaybederler unutma...

L

Leprechaun

Misafir
ya işte para çok tatlı geldi ama olmadı. kimseye danışmadan fazla puan durumlarına, son maçlarına, eksik oyunculara vs. bakmadan kuponlar yaptım başıma bu geldi.

mesela 2 gibi çok düşük oranlı kupona büyük para basıp, paranın iki katını almak istedim hep yattım:(

arkadaşlar 14 şubatta okulum başlıyo ve başlayana kadar hiç olmazsa o paranın yarısını çıkarmam lazım yardım edin

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
250-300 ytl yi bankanda tut. güzel yatırımlar yap , o parayı tekrar kazan.

qumarda kaybetmişsin , tekrar qumar oynayarak kazanmaya çalışıyosun.

L

Leprechaun

Misafir
250-300 ytl yi bankanda tut. güzel yatırımlar yap , o parayı tekrar kazan.

qumarda kaybetmişsin , tekrar qumar oynayarak kazanmaya çalışıyosun.

yatırım falan yaparak kazanmam ayları yılları bulur ben birkaç günde kazanmak istiyom okulum başlıcak

ayrıca konumu niye Geyik bölümüne taşıdınızki komik bi durummu acaba?

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
yatırım falan yaparak kazanmam ayları yılları bulur ben birkaç günde kazanmak istiyom okulum başlıcak

ayrıca konumu niye Geyik bölümüne taşıdınızki komik bi durummu acaba?

madem o parayı da riske atma riskini aldın.

Garanti olarak gördüğün maçları yaz bir kupona yatır o 300 ytl yi.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Çek Cumhuriyeti v Polonya 234 -2 (3,10)
Avusturya v Almanya 235- 2 (1,35)
İngiltere v İsviçre 244 - 1 (1,30)
Türkiye v İsveç 223 -üst (1,80)
İtalya v Portekiz 236 - alt (1,45)
İngiltere v İsviçre 244 -1 (1,30)
Yunanistan v Finlandiya 232 -alt (1,70) (süpriz aranabilir finland. maçı alacak gibime geliyor)
Not:Bunlar sadece harzırlık maçı, pek çekişmeli geçtikleri söylenemez.
Canlı yasakpara oynuyorsan maçları izlemek için TvAnts indir

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
vayyy iddacı arkadaşların hepsi konuya dolusmus :)

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Bak bana kaybedince üzlüyormuyum sende kaybedince üzülmeyeceğin paraları oyna:D

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar hala tavsiyelerde bulunuyorsunuz bu iş zevk için oynanır 5 ytl ile.. paran çoktur gider basarsın derbiye 500 ytl oda zevktir eğlencedir.. para kazanma yöntemi değildir.. matematiksel olarak o paranın kazanılma şansı yoktur... iddia oynayarak bu iş yapılamaz.. kimse elindelindende olmasın lütfen..

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İddaa bence boş iş artık 10 numara oynuyorum , bundan daha zevkli bir şans oyunu daha gçrmedım ben :) özellikle o sonuçlara netten bakarken çok zevklı oluyor. Yine 7 de kaldım bu hafta :p

L

Leprechaun

Misafir
arkadaşlar zaten hazırlık maçlarına oynamıcam ama burdan söylemeyle değil, düşünerek kuponlar lazım bana

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
arkadaşlar zaten hazırlık maçlarına oynamıcam ama burdan söylemeyle değil, düşünerek kuponlar lazım bana

madem oynamak istiyosun öyle 2 oranlı kuponlara çok basmayla olmaz günde kaç kişi görüyorum bilyonerde öyle çok verip batan ama sistem oyna mesela berabere bitebilecek maçları bul sistem 4-5 yap misli oyna , bukadar... Oranlara kanma , bak mesela bilyoneri aç maç sonuçlarına bak yandaki oranlara bir göz gezdir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.