İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

idealsohbet.Com satiliktir Pr ( 5 ) !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

komsunet

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Aralık 2004
Mesajlar
403
Reaction score
0
Param olsa kesin alırdım.

Cunku saten web sitenin sohbet yerini yonlendirsen her ay en az 150 milyon gelirin olur sohbet'ten :)
 
S

SempatiX

Misafir
webtaslak sen kimsin ki idealsohbet.com u satıyorsun ? Arkadaşlar bu mesajlar geçersizdir... Bir çok yer 10 küsür milyar vermesine ragmen satma taraftarı olmadık orayı 1,5 - 2 milyara neden satılsın ? Bu mesajı atan kişi Ayhan değildir...
 
S

sitemerkezi.net

Misafir
10 küsür milyarmı? insanlarda para çok sanırım
 
S

SempatiX

Misafir
Arkadaşım idealsohbet.com daki sohbetortamı hiçbir yerde yok.. Ve IRC serveri online 400 - 500 kişi çekiyor... Demek istediğimi anladın sanırım ve elit kullanıcılar çoğusu...

Burada bu mesajı yazan şahsın bizden birisi olmadığını göstermek için aşağıya bir link yazıyorum

http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=9242&page=3&pp=10

Buraya girerseniz o kapanan forumda bu şahsın bize çamur attığını görürsünüz ve şimdi kalkıyor bizim domainimizi satıyor... Neden yapıyor hangi akla hizmet ediyor anlamış değilim :)
 
Q

QuicK

Misafir
Dur o zaman. Tamam bana sat domaini birader. Veriyorum 1,5 Milyar. Beraber bir yere gidip halledelim bu işi. Ben sana paranı vereyim. Sende bana domaini transfer et. Hadi bakalım..
 
I

idealsohbet.com

Misafir
idealsohbet.com'un sahibi olarak daha önce iyinet forumlarını takip eder ve yorum yapardım fakat, bu "webtaslak" gibi androitlerin ezikce yorumları ve ortalığı karıştırmak için or...u kadın gibi her tarafa çamur atması neticesinde bu forumda bulunmanın beni bozacağını düşündüm.. daha önce tasarımlarım hakkında yalan yanlıs iftiralarda bulunmuslardı. şimdi de bu şekilde insanların dikkatini cekmeye calısıyorlar bu amipler.. neyse idealsohbet.com domaini 1,5 milyar değil 1,5 trilyon da verilse satılık değildir.. iyinet adminin den de ricam bu tür iftiraci amipleri bu forumdan uzaklastırmasıdır.. forumun gün geçtikçe ne kadar kalitesiz bir hal aldığı da ortada.. gerçi iyinet admininin de yapabileceği birşey yok bu tür hastalıklı şahsiyetlerle nasıl baş edilebilir ki.. domainin satlık olduğunu yazan gerizekalının gönderdiği mesajlara bakın bakalım ne kadar salak bir amip olduğunu göreceksiniz :)
"kervan yürür uluyan ulusun"
Saygılarımla
Idealsohbet.com webmasteri
Ayhan AKBABA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst