Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok benzer bir yardıma da benim ihtiyacım var. ben de bir sütundaki içeriklerin / kısmından öncesini toplu olarak silmek istiyorum. Bilen varsa ya da soruyu açan arkadaş çözdüyse, yardımlarınızı beklerim
Çok benzer bir yardıma da benim ihtiyacım var. ben de bir sütundaki içeriklerin / kısmından öncesini toplu olarak silmek istiyorum. Bilen varsa ya da soruyu açan arkadaş çözdüyse, yardımlarınızı beklerim
Merhaba eğer Php konusunda bilginiz varsa verilerinizi çektirerek daha sonra replace ile tekrar ekletebilirsiniz.
Örnek vermek gerekirse yapmanız gerekenler şunlardır ki büyük bir ihtimalle yarayacaktır.
Öncelikle bir Php sayfasına verilerinizi çekiniz. yada 10'arlı bir şekilde çekiniz.
Gelen verilerdeki hangi alanı değiştireceksiniz onu çekiniz (Veri olarak)
Daha sonra bu gelen veriyi düzenleyiniz str replace kullanabilirsiniz. (Örnekleri Googlede çoktur araştırıp buşabilirsiniz bu sayede istediğiniz sembolü silebilir boşlukları kaldırabilir yada başka birsey ekletebilirsiniz.)
İstediğimiz sonucu aldıktan sonra mysql update yardımı ile o tabloya tekrar yeni veriyi kaydettirecek sorgu oluşturmanız yeterlidir.
Kodlama bilginiz varsa rahatlıkla yapabilirsiniz ben yolu göstereyim siz biraz emek vererek yapabileceğinizi düşünüyorum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.