Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

iframe ile ilgili

ApoLLonx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
Html dosyasına asp scripti iframe ile ekledim ve kişinin seçtiği linke göre sitenin alakalı sayfasına girsin istiyorum fakat iframe olduğu için sadece iframe bölümü o sayfaya giriyor, bunu tam sayfa haline getirebilirmiyiz yani sayfa tamamen yönlendirilecek, bu mümkünmüdür?

sempaty

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
87
<a href="" target="_top">safdafsd</a> dene

ApoLLonx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
1az geç bi yanıt oldu kusura bakma, verdiğin komut html için işe yarıyor evet ama ben asp içinde sormuştum ve sonrasında komutu buldum zaten. Komut: top.location komut içinde de şöyle örneklendireyim:
response.write ("<script language='javascript'>top.location='http://www.xxx.com/';</script>")

Bu şekil kullanınca iframe'nin olduğu sayfa tamamen verilen linke yönlendiriliyor. Yinede sağol dostum

cepwap

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
18
Konu asp ile alakalı değil ki, "HTML DHTML XML Javascript Ajax CSS" isimli kategori altına açılmalıydı.

ApoLLonx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
ya neyle alakalı cepwap? "Asp içinde" die özellikle belirttim, aspnin içinde java kullanıldı diye java konusumu oldu? redirect oluncada asp konusu oluyor ama dimi? Böyle bi komutu varmıdır diye burada açıldı yani konu doğru yerde. Hem konu komut bulunduğundan kapandı.