DincerAydogdu' Alıntı:iframe yüzünden 1500 $ yandı. Bu kadarını söyliyim.
HolyBoY' Alıntı:walla bende iframe vardı googleden kaldırmam yönünde uyarı maili geldi kaldırıp maille bildiridm kendilerine
bence koymayın
ReferXchange' Alıntı:uyarı maili lafı beni dehşete düşürüyor.
nerden alıyorsunuz bu uyarı mailini anlamış değilim. geçen sene inanın hiç bir hile yokken kendi hesabım dahil bir sürüsü kapandı türkiyedeki hesapların.
keşke böyle bir uyarı mesajı olsa hem de nedeni belirtilmişse süper bir gelişme hakkaniyete doğru.
inşallah bundan sonra böyle yaparlar..
saygılar
HolyBoY' Alıntı:aga kafadan kurusu sıkı sölemiyoz harbiden uyarı maili geldi
nekadar kurallara aykırı durumlarım varsa şu sitende şu kısmındaki şey kurallara aykırı kaldır şu sitende şu şey kurallara aykırı kaldır diye tek tek kodu koyduğum bütün siteler için uyarı yoluyorlar walla saolsunlar hiçbişi demeden direk atadabilirlerdi
astraler' Alıntı:Evet bana da bir sitem için gelmişti, adsense reklamları popup olarak açılan sitede gosteriliyordu.Neticede popupları kaldır dediler.
"Niye ?" temalı mail attığımda, zorlama ile siteniz içeriği ile ilgisiz reklam çıkartmaktan cevabına nihayetinde ulaşabildim.Aforizmalar' Alıntı:Hocam sana uyarı maili gelmeden mi atıldın ? Ya da başka bi sebepten atılma durumu olamaz mı ? Yani %100 emin misin iframe den atıldığına ?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.