İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ihale bende kaldı satıcı kayboldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
zaten teklifi verdiği günden beri online olmamış olsa görürdü sanırım.
üyeye pm attım açıklama bekleniyor.

polat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malesef ama 2 yıllık bu domaini 5TL'ye veremem!...kusura bakmayın....malesef!

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sizde ne kadar fiyat verdiyseniz onu söyleyin + Karınızı koyun ve açık arttırma başladı diyin, bence domaini vermelisiniz.

polat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben arttırmanın 30TL'ye falan çıkacanı tahmin etmiştim aama 5 'te kaldı....ve bu domaini 5TL'ye veremem!...kusura bakmayın

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
moderatörden bu üyenin banlanmasını istiyorum saçmalık bu kardeşim madem 5 tl ye veremezsin neden direk 30 tl istemedin millet le dalga mı geçiyorsun duyarlı moderatör bu kişi banlaması gerekir çocuk oyuncagımı ticaret bu sonuçta ucuzada gider pahalıyada

reckless

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Açıka rtırmaya koymasaydın bunu artıp artmıyacagını bılemessın...

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
beto07 şahsı moderatöre report ettim gereken yapılsın lütfen forumda ciddiyetlik önemli her gelen böyle yaparsa satış olmaz forumun itibarı kalmaz

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
moderatörden bu üyenin banlanmasını istiyorum saçmalık bu kardeşim madem 5 tl ye veremezsin neden direk 30 tl istemedin millet le dalga mı geçiyorsun duyarlı moderatör bu kişi banlaması gerekir çocuk oyuncagımı ticaret bu sonuçta ucuzada gider pahalıyada

Açıka rtırmaya koymasaydın bunu artıp artmıyacagını bılemessın...

O zaman artırmayı 30 TL'den başlatmanız gerekirdi. Burda beto07 haklı.

Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için. zaten kendimi haklı gördüğüm için açtım bu konuyu. Arkadaşın mantığına göre bütün domainlerimi 1 tl den satışa çıkarayım. bin lira bile verseler aklımdaki fiyat bu değildi ben 10 bin liraya çıkardı diye açmıştım konuyu diyeyim. Belki forumdan banlanması umrunda olmaz ama vicdanı rahat edecekse kendisi bilir.

ganyeto

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu sahibi arkadaş haklı. açık arttırmada sonuca katlanacaksın!

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
yahu sen nasıl birisin tahminle falan olmaz bu işler satış bu kardeşim alıcı ne fiyat verirse sen onu kabul etmek zorundasın adam teklifini yapmıs satış ona kalmıs ve sen çayıyorsun madem böyle bir şeyin olacagını bilmen gerekirdi bilmiyorsanda böyle yerlerde bulunma o zaman bide haklı oldugum demişsin neresinde haklısın merak ettim şu forumda senin haklı oldugunu kaç kişi söyleyebilir lütfen vicdanım evet rahat edecek banlanırsan aklın başına gelir belki ayrıca diğer arkadaşı düşünelim adam teklifini yapmış domaini alacak mutlu ama sorunlar çıkıyor senin vicdanın buna el veriyor mu ? biraz düşünceli olun

polat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ben son sözümü söyledim...istediğinizi yapabilirsiniz!...bu domain 2 yıllık diye gözüküyo ama en az 10 yıllık var....bu domain fr*tr'den önce alınmış va çok ünlü bi forum sitesiydi ben 2 yıl önce bu domaini aldım yeniden canlandırmak için ama zamanım olmadı o yüzden satmak istedim ama 5TL'ye hayatta vermem...kusura bakmayın...

Saygılarımla....

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
arkadaşlar ben son sözümü söyledim...istediğinizi yapabilirsiniz!...bu domain 2 yıllık diye gözüküyo ama en az 10 yıllık var....bu domain fr*tr'den önce alınmış va çok ünlü bi forum sitesiydi ben 2 yıl önce bu domaini aldım yeniden canlandırmak için ama zamanım olmadı o yüzden satmak istedim ama 5TL'ye hayatta vermem...kusura bakmayın...

Saygılarımla....

bu yazıdan sonra benim de diyecek bişeyim kalmadı. yetkililer görüyordur herhalde...

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Açık arttırma usülüne saygısızlık yapmışsınız sayın polat,
Bu domaini 5 tlye veremem diye bir kural yoktur.
Size son kez uyarı veriyorum;
Domaini kazanılan ücret karşılığında aktarır mısınız?

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
konu dışı ama iyi bir örnek olabilir belki.
acaba banlama olayı amacına uygun oluyor mu? yani banlanınca başka bir hesap açıp yine foruma girmiyor mu banlananlar? yoksa bunun önüne geçmek için gerekenler banlanmasa da geçmişinde böyle bir olayının olduğu bilinse acaba daha mı iyi olur?

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
konu dışı ama iyi bir örnek olabilir belki.
acaba banlama olayı amacına uygun oluyor mu? yani banlanınca başka bir hesap açıp yine foruma girmiyor mu banlananlar? yoksa bunun önüne geçmek için gerekenler banlanmasa da geçmişinde böyle bir olayının olduğu bilinse acaba daha mı iyi olur?

o dedigin sey cezalandirma degil tesvik etmek gibi bisey olur. Forum kurallarina gerek kalamaz.

QuickSilver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Madem domainin o kadar ucuza gitmesini istemiyordun ona göre hazırlıcaktın konunu.
Bana göre bu tip davranışın cezası belli kullanıcı uzaklaştırılmalıdır.Burdan bir ceza çıkmaması halinde domain satışlarında istenilen fiyata ulaşılamadığında herkes satışı iptal edebilme hakkını kendinde bulacaktır.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
o dedigin sey cezalandirma degil tesvik etmek gibi bisey olur. Forum kurallarina gerek kalamaz.

ama beni daha önce dolandıran birisi için aynı sizin gibi başlık açtım burada banlayın diye, banlandı, daha sonra öğrendim ki yeni hesap açarak tertemiz sicille yazmaya devam etmiş. banlanmasının bana bir faydası olmadı, alışveriş yapacak olanları da belki yine dolandırdı. bunu yaşadığım için belirttim. teşvik hangisi bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.