İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İHS Telekom: Yeni altyapısı ve müjde! .net tescil=5.99 YTL/ .net transfer=4.99 YTL

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Merhaba arkadaşlar,

İHS Telekom tescil alt yapı sistemini registrylere göre düzenleyerek bugün duyurdu.

Yeni fiyatlarla ve tescil alt yapı sistemiyle domain alan var mı? Merak ediyorum, özellikle whois sunucusu =)

Eğer biriniz tescil gerçekleştirirseniz, burada paylaşır mısınız aldığınız alan adını.

~~~
Edit: URL'yi vermeyi unutmuşum =) www.ihs.com.tr

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İHS'yi tebrik etmek gerek. Yıllardır dolandırmadan yollarına devam ediyorlar.

O portföy bende olsa, of offf :)

poetank

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ama aylardırda kapalıllar, ayrıca ücretsiz hesapta açılmıyordu illa domain almanız gerekiyor ve bikaç problem daha, şu an durum ne bilmiyorum ama umarım bütün bunları düzeltmişlerdir.

tRn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Domain almaya çalıştım

Genel Toplam: 11,79 YTL

dedi :(

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ihs buyuk bir firma bu aralar fiyatlari çok aşağida ama Pek ilgi gormüyor nedense

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
R10'da 4-5 kişi aldığını yazmış, hızdan ve kampanya fiyatından oldukça memnun olduklarını belirtmişler. IHS sanırım sağlam bir dönüş yaptı. Hayırlı olsun Türk internet camiasına...

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
İlginize teşekkürler ama ben aldığınız alan adını sormuştum incelemek açısından.

eVerY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alan kişilerden birisi alan adını burada yazabilirmi? GNeRaL gibi bende whois sunucularını merak ediyorum:)

eVerY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
En güvenilir Türk Hosting Şirketlerinden birisi ;)

Orasına kesinlikle garanti verebilirim, saat 22:00 da destek istedim 10 dakika sonra cevap verdiler, isteğim yapılmıştı. Hizmet budur! ama whois sunucusu olarak farklı birşey bekliyordum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.