İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İhtiyacıma Uygun Reseller Almak Istiyorum. Tekliflerinizi Bekliyorum.

sustartx

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ağustos 2011
Mesajlar
16
Reaction score
0
Arkadaşlar birkaç site barındıracağım reseller aramaktayım. Site içeriği marez olacak. Bunu göz önünde bulundurarak yorum yapınız. Kişisel siteler, firma siteleri, video sitesi, radyo sitesi, oyun sitesi (flash oyun tarzında), forum sitesi gibi değişik içeriklere sahip birkaç site barındırmayı düşünüyorum. Daha önce birçok reseller aldım. Her birinde bir sorun yaşadım. Bu nedenle bu kez detaylı olarak ihtiyaçlarımı yazıyorum. Sizin için uygunsa tekliflerinizi ekliyorum.

Kesinlikle yer sağlayıcı belgesi ve vergi numarası olan firmadan alacağım. 2 belgeye sahip olmayanlar lütfen zahmet edip de yorum yapmasın.

Aşağıdaki maddelere uygun bir reseller alacağım.

1) Sitede flash oyun olduğu için kullanıcı sayısı günlük değişebilir ve sistemi yorabilir. Bu nedenle birkaç eklenti sistemi yorabilir. Veya 5 dk 1 saat gibi sistemi yoracak anlar olabilir. Bu durumlarda haber verilmeksizin reselleri donduracak birini istemiyorum. En azından 1 mail atıp da 2 gün beklense yeterli olur. Belki başıma bişey gelir internetsiz kalırım göremem maili. 2 Gün sonra gerekli işlem uygulanır. (Daha önce başıma geldi !!!)

2) Birçok script kurabilirim. Bunlar wp, joomla, drupal gibi farklı ihtiyaçları olan scriptler olabilir. Bunlar için gerekli eklentilerin olduğu bir sistem istiyorum. Şu anda kullandığım resellere drupal kuramıyorum. Eklentilere ihtiyaç duyuyor ve host firmam istediğinizi yapamayız diyor. Bunun gibi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum.

3) Yukarda da dediğim gibi sitelerde marez olacaktır. Sonradan biz öyle bişey demedik deyip de sorun çıkarmayın. marez içerik resellerde bulunmayacak. Sadece linkler sitelerde bulunacak. Ve bundan da firma sahipleri sorumlu değiller. Oluşacak tüm yasal ihlaller o linkleri ekleyene aittir.

4) Daha önce şöyle bir sorunla karşılaştım. Hizmet aldığım firmada benimle aynı ip adresini kullanan birçok site vardı. Bunların üstün çoğunluğu cinsel içerikli sitelerdi. Sırf bu siteler yüzünden benim sitem yasak programlarına takılıyordu. Bunun nasıl olduğunu da yine bu forumdan öğrendim. Böyle bir sorun çıkmasını istemiyorum.

5) Lokasyon KESİNLİKLE YURTDIŞINDA olmalı. Türkiyenin yasak sorunları ile uğraşmak istemiyorum. .tk uzantılı domainlerim sırf Türkiye sunucusunda barındığı için hostlara bağlanmıyor.


Son olarak reseller özellikleri ihtiyaca göre zamanı geldiğinde değiştirilebilirse çok makbule geçer. 1 ay sonra kota ihtiyacımı karşılamaz olur 100 gb arttırın fiyatı tekrar düzenleyin öyle devam edeyim derim. Olmaz denirse yapacak bişey yok ama sürekli yeni resellere taşınmak hem insanı yoruyor hem de cebimizdeki parayı yoruyor.

Pm veya doğruca burdan sistem özelliklerini ve yıllık fiyatını yazarak tekliflerinizi sunabilirsiniz. Tekliflerinizi bekliyorum.
 
I

iLinux

Misafir
sunucu kiralayıpta sana bu özelliklerde reseller verecek adam bulursan haber ver sunucuyu iptal edip bende alim :D:D:D
 

DehaNet

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ocak 2011
Mesajlar
313
Reaction score
4
Konum
Türkiye
En kısa sürede inşallah bulursunuz. Bulduğunuzda bizimle baylaşırsanız sevinirim.
 

Hostunuz

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Kasım 2007
Mesajlar
98
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Direk VPS kullanmanızı öneririm, yurt dışında uygun fiyatlarda vps satışları yapan bir çok kişi var forumda.

VPS ile kafanız rahat olur.
 

sustartx

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ağustos 2011
Mesajlar
16
Reaction score
0
VPS in dertleri farklı oluyor. Daha önce kullandım. Dün ihtiyacıma uygun bir reseller buldum ve aldım. Mod arkadaşlardan konuyu kilitlemesini rica ediyorum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst