Kar Bilişim (kb.com.tr) bildiğiniz gibi iis'ye devredildi. Kb de en ufak bi kesinti sorun yokken bu iis bilişim çalışanlarımıdır artık ne diyim çalıştıklarıda yok ya adamlar hiç birşey bilmiyor ve sadece paraya bakıyor. 2 haftadır her gün kesinti oluyor ama artık yetti dün akşamüstü 4 ten beri giremiyorum sitelerime. bir de iis.com.tr siteyi silmişler yeni büroya taşınıyoruz diye. tasarım yapıyoruz deseler tasarımı yaparsın sonra siteyi siler tasarımı yüklersin. telefonlarını arıyorum açan yok. ver yedeğimi domainimide transfer edicem sizden kurtulcam. sanmıyorum yetkilisi var mı acaba. heralde 1 kişi felandır ama onlarda buralara bakmaz kesin 
bi de ayrı bi mevzu var geçen sene 15 ocakta kampanya paketi aldım ağustosta 1yıllık reseller aldım kb çalışanları unutmuş hostun süreyi uzatmayı fatura vs. herşey var 15 ocakta sonlanmıyor diyorum adam neyse o olur diyor.
bi de ayrı bi mevzu var geçen sene 15 ocakta kampanya paketi aldım ağustosta 1yıllık reseller aldım kb çalışanları unutmuş hostun süreyi uzatmayı fatura vs. herşey var 15 ocakta sonlanmıyor diyorum adam neyse o olur diyor.