İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İki Domain 1tL'den satışta. Bankamatik.in | Mesajlar.in

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yetmissekiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
teklifi veren şahıs ödeme geçmedi için yeniden bir satış konusunda açılış yapılacaktır! rahatsızlık verdiğim arkadaşlardan özür dilerim.

Avantaj

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
-1 traderi var adam zaten buraya ugramıyor ;)

yetmissekiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Domainin arkadaşa verilmesi gerekiyor son teklifden 48 saat geçmiş..

Konu Medatöre iletildi.

Asıl benim -itrader vemem lazım açık artırma biteli nerdeyse 1 hafta oldu !! Adam geri dönüş yapmadı !! Kimin ne haddine haksız yere - itrader vermek!

Avantaj

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
arakdasta haklı devam edelım ozmn oda ıptal olmus 5 TL

Financemoneys

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne iptalı ya arkadaşım ben neden dönüyorum onu anlamadım hiç mi domain satmadık yada almadık ne saçmalık bu ya

moderatöre rapor edildi arkadaş meerak etme gereken işlem yapılcak pm atmıyor vs foruma yazmıyor financemoneys adlı üyeye satılmıştır diye vs. bir bilgi yok -trader yollamış bana ayıptır ya 3 tl için

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
ne iptalı ya arkadaşım ben neden dönüyorum onu anlamadım hiç mi domain satmadık yada almadık ne saçmalık bu ya

moderatöre rapor edildi arkadaş meerak etme gereken işlem yapılcak pm atmıyor vs foruma yazmıyor financemoneys adlı üyeye satılmıştır diye vs. bir bilgi yok -trader yollamış bana ayıptır ya 3 tl için

Son teklifi 21 Aralık tarihinde yapmışsınız, 2 hafta içerisinde konuşmalarınız var mı? Eğer geçen 2 hafta içinde aranızda bir konuşma olmamışsa, domaini alma talebinde bulunmamışsanız yapacak bir şey yok. Eğer açık artırma süresi bittikten sonra domaini talep edip, bilgilerinizi gönderip, arkadaş size transfer etmediyse yetmissekiz nickli üye uzaklaştırma cezası alacaktır.

Financemoneys

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O zaman herkes gelsin fiyat atırsın konuşma olmadıgı için işlem yapılmasın böyle birşey ilk kez gördüm satan kişi kendisi forumda financemoneys adlı arkadaştan cevap bekliyorum dese ok tamam ama bana gelip -trader yollaması bu saçma hiç bir bilgi yoktur pm bile atmamış suçluda ben oldum ??? entresan 3 tl için ben bilgi vermicem çok tuhaf geldi dogrusu

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Domain alışverişi oluyorsa, açık artırma takip edilir, kime kaldıysa o kişi bilgilerini yollar, domain satışını yapan kişi de transferi gerçekleştirir. Fakat burada iki taraf da anladığım kadarıyla üstüne düşmüyor ve birbirine -trader veriyor. Aranızda anlaşın - tradeler silinsin, 3 TL için adınız karalanmasın.

Financemoneys

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aranızda anlasın mı arkadaş sürekli bana yolluyor kendisi silsin bende silerim 3 tl vereyim hatta istersede böyle saçmalık ilk kez gördüm cocuk gibi -trader yolluyor bana kendiside bende sucluyum burda ama satan kişi kendisi benim bildigim satış olursa müşterinin üstüne düşülür bende reklam şirketinde şşatış uzmanıyım müşterim aramasa ben dönerim bu böyledir

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Domainin size kaldığı gün bilgilerinizi yollamanız gerekirdi, bu sizin hatanız. yetmissekiz nickli üyenin de aradan 2 hafta geçtikten sonra hiçbir iletişim kurmadan - trade vermesi yanlış. Kendisi online olunca konuyu okur, İyinet yönetimi olarak 3TL için ceza almanızı istemeyiz. Arkadaşın konuya gelmesini bekleyelim..

Avantaj

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
evet 2 hafta gectıyse ve ulasmadıysanız 3 4 hafta sonra adama haber verıyorsanız kendı hatanız .

Financemoneys

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam bekliyorum çok ihtiyacı varsa domainide istemem yollarım 3 tl sorun degil ama böyle yapılması ayıp

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Diğer tamamlanmis domain ihalelerine bakarsaniz usulun nasıl olduğunu gorursunuz. Haklı haksız çıkar ortaya.

Financemoneys

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neyse arkadaşlar kalsın domaini vs. uğraşamam 3 tl için çok ihtiyacı varsa yollarım 3 tl arkadaşa

cihatnet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk önce konuyu açan arkadaştan özür dilerim.
Domain kime kaldıysa, o kişi bilgilerini gönderir, Domain'i satan kişi domain size kaldı diye bildirmek zorunda değildir.Bilgileriniz gönderirsiniz paranızı yatırırsınız domain'i teslim edelir. Edilmediği taktirde! -itrade kullanırsınız, Domain'e fiyat veren arkadaş domain ona kaldığında almazsa, Domain'i satan kişi -itrade kullanma hakkına sahiptir..

Bencede arkadaşımın dediği gibi 3 Tl için adınızı kirletmeyin isilin -itradeleriniz..

Tekrar Tekrar özür dilerim kardeş kusura bakma..

Ekleme: Artırmayi tekrar yapın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.