İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İki gündür yoğun bir şekilde saldırı alıyorum serverıma

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
İki gündür yoğun bir şekilde saldırı alıyorum serverıma ve serverın tum masraflarını serverdaki sitelerin geliriyle karşılıyordum. Bu nasıl bir şerefsizlik haysiyetsizlik anlamıyorum. Ne saldıran kendini gösteriyo nede bir çözüm bulabiliyorum. Böyle pislikler olduğu sürece Türkiyede webmasterlık yapılmaz.Bu işi çözemezsem mecburen işi bırakacam.

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
insanlarımız malesef çok acımasız, Allah korkusu yok bunlarda. Ha köftecinin köfte arabasını alıp yakmışsın adamı ekmeğinden etmişsin, ha adamın tek gelir kaynağı sitesine saldırıp onu kullanılamaz hale getiriyosun. Yazıklar olsun böylelerine. Geçmiş olsun kardeşim

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
insanlarımız malesef çok acımasız, Allah korkusu yok bunlarda. Ha köftecinin köfte arabasını alıp yakmışsın adamı ekmeğinden etmişsin, ha adamın tek gelir kaynağı sitesine saldırıp onu kullanılamaz hale getiriyosun. Yazıklar olsun böylelerine. Geçmiş olsun kardeşim

Böyle yaparak eline ne geçiyor onu da anlamış değilim erkek gibi gelir konusur benimle derdini anlatır bu tam şerefsizlik..

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu tamamen egolari tatmin etme amacli ezik insanların işi

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
toplum tarafından dışlanan polat elemdar özentileri.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.