İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iki site birden ucuz fiyata

quartz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresleri: www.faviconcu.com - www.asciiresim.com
İstenen fiyat: 20 ytl
Sitenin açılış tarihi: şubat 08
Kategori, sitenin içeriği nedir: favicon, ascii
Günlük hit sayısı, kaynak link: önemsiz miktarda - 10-20 tekil hit iki site içinde
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahilmidir: hayır
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: lisanssız scriptler
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok
Satıcının eklemek istediği notlar: ben bu iki siteyle fazla uğraşmadım, belki siz daha iyi yere getirebilirsiniz
domainler natro.com kayıtlıdır.

Şıh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sevgili arkadaşım, beni yanlış anlamazsın umarım. Ben bir şeyi merak ediyorum sadece.
Bu sitede sürekli bedava denebilecek fiata satılık siteler görüyorum. Siz bu siteleri nasıl uğraşıp, yapıp, sonra da böyle bedava satıyorsunuz bir türlü anlayamıyorum.
Ben şimdi birisine desem ki, bana 50 YTL ye herhangi bir site yap, haklı olarak tabiki yapmaz. Ama bakıyorum 20 YTL ye hazır siteler satıyorsunuz.
En basit siteyi yapmak için, en az 10 gün çalışma gerektirir. Bu yaptığın siteyi 20 YTL'ye sattığın zaman günlük 2 YTL'ye çalışmış oluyorsun. Daha domain ve host'a harcadığın paraları saymıyorum bile. Sizler günlük 2,3 YTL'ye nasıl çalışıyorsunuz?
Hadi diyelim ki; zararı göze aldınız, satayım yeter ki, diyorsunuz; peki ama bir siteyi kapatmak bile 20 YTL'ye satmaya uğraşmaktan daha karlı değil mi? Mesela şimdi sen bana bir banka havalesi ile, 20 YTL havale göndersen, ben bankaya gidip o parayı almam bile. Çünkü bankaya gidip o parayı alıp gelme süresi içinde, işimde 20 YTL'den daha fazla zarar ederim. Hele bir siteyi satmak için, gittisi, geldisi, görüşmesi, izah etmesi vs. bütün işleri sayarsan, 20 YTL değil, 150 YTL zarar ederim iş zamanı kaybımla.
Siz bu işleri bu şekilde nasıl hallediyorsunuz, çok merak ettim doğrusu. Gerçekten bana ilginç geliyor.
Saygı ve sevgilerimle, güzel kardeşim.

quartz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şıh dediklerin doğru ama
elden çıkarmak istedim bu siteleri o kadar...

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şıh zaten domain 10 ytl scriptlerde ücretsiz burda kazanç yok 1 tanesini satsa 10 ytl karı olurdu ama 2 site 10 ytl domain fiyatını çıkarıyor arkadaş iyi satışlar

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
natro.com directi temsilcisi değildir umarım :(
20 ytl benden geldi say... ödeme bilgilerini msn'den halladebilirsek sevinirm. transfer işlemlerinde yardımcı olabilirsen de memnun olurum... benim hesaplar directi altıdna rsellerlık yapan bir başka yerde...
msn ahayirli at hotmail dot com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.