İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İleriye Yönelik Proje 3 Konuda Tek Site

Asi P@tron

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Arkadaşlar Aklımda Bir Proje Var. Maddi Manevi Destek Ben Sağlayacağım Ancak Biliyorsunuz Ki Birlikten Kuvvet Doğar.

Proje Açıklaması : Projem 3 Sitenin Konusu Kapsayacak Büyük Download Forumu Kurmak. Burada Neler Yapacağız.

Oyun İndirme Forumları , Film-Dizi İndirme Forumları , Script İndirme Forumları Olarak Ana Katagorileri Olmak Şartıyla Sitemiz Açılacak Tabikide Bir Kaç Alandada Destek Sağlanacak Ama Amaç 3 Büyük Konuda Tek Site Yaratmak. Sizden İstediklerim Bana Destek Sağlayan Kişilerle Ortak Havuz Sistemi Kurmak ve Paya Düşeni Almak.Sitede Premium Üyelik Tarzı Üyelikler Satılacaktır. Bize Gerekli Olan Nedir Diye Sorarsanız.
Domain Adı Düşünmedim Sizlerden Çıkan Fikirlerle Yola Çıkacağım Sitemizi Güncel Tutarak Üst Seviyelere Getirmek Ben Bunu Tek Başına Başka Bir Konuda Başardım Yeter Ki İstek Olsun.Yaş Sınırlamasına Gelince Bana Kalsa Önemli Değil Akıl Yaşta Değil Baştadır diye Söz Var. Yanlız Olgunluk Önemlidir Benim İçin Saçma Sapan Şeyler Yapmayıp Olgun Davranan Herkez Ortalık Sağlayabilir.

Site İçin Gerekli Yetkili Alımları Söyle Olacak ;

3 Admin
2 Co-Admin
2 Süper Moderatör
2 Moderatör
5 Katagori Moderatörü

Ve Diğer Yeteneklere Göre Coder, Grafiker , Uploader Gibi Ek Rütbeler Verilecektir.

İletişim İçin : [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.