İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İleti Altına Begen - Like Ekleme Konusunda Fikri olan varmı?

by_C3zA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar. Sorunum şu.
Site içerisinde gönderilen Postların altına Begen Linki eklemek istiyorum. Bir kişi ileti gönderdiginde o iletiyi kullanıcılar begenebilecek.Facebook yada farklı bir siteye ait Begen eklentisi olmayacak. Siteye baglı çalışacak. Basit bir şey arıyorum Bunu nasıl yapabilirim?
Elinde örnek Kod olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
kullandığın script nedir

by_C3zA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kardeş Scripti kendim topladım. Oyüzden daha scriptin markası yok. Fakat webte nekadar aradıysam site içi begenme eklentisi bulamadım. Heryerde Facebook begen butonu var. Örnek olarak Friendfeedde gönderilen postların altında begen yazıyor ona tıkladıgında begenıyorsun. o tarz sıradan birşey aryorum. Bilgisi olan yokmu?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
mybb için "bu konuyu değerlendir" adlı bir eklenti var, plugin içinden o kodları alabilirsen bişeyler yapabilirsin belki, o pluginde, "iyi, kötü, harika" gibi terimler var ve kaç kişinin beğendiğini konu içinde gösteriyor, isim olarak çıkartmıyor, konuyu bulamadım ama, www.forum.mybbdestek.com a giriş yapıp, bomfile adlı kullanıcının tüm konularını bul, çıkaracaktır karşıya konuyu

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.