İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru ilgili kelimede google tamamen sildi sizce neden?

CEO_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba:
Sorunum şu sitem bir e-ticaret sitesi ve daha 3 aylık bir site ve bu siteye yönlenmiş 3 domain var.Gelelim sorunuma bundan yaklasık bir ay önce sitenin altına gizli metin eklemiştim ve haliyle de googledan ceza yedim ilgili kelimede 2.sayfanın ilk basında cıkan sitem 6.sayfaya geriledi bazan 8.sayfalarada düştüğü oluyordu bu durumdan kurtulmak için site başlığından tutundan anahtar kelimeler dahil herseyi değiştirdim,facebookdan aldıgım reklam yayınımı durdurdum ve 2 hafta hiç bişi yapmadan bekledim sitem tekrar eski yerinde indexlendi,daha sonra anlam veremediğim bir şekilde sitem tekrardan 15.sıraya geriledi(yaklasık 2hafta sonra)ilk gerilediğimde yeniden dğerlendirme isteiğinde bulunmuştum elle verilmiş bir cezanın olmadıgını tamameen algoritmadan kaynaklı oldugu yönde bir cvp aldım.en son dün gece itibariyle sitem hala 15.sıradaydı bu sabah bırde baktım sıtem eskısınden dahada ıyı bır yerde ındexlenmiş tam işler yoluna girdi derken 2-3 saat sonra baktığımda ilgili kelimede ilk 500 de bile yokum bu duruma bi anlam veremiyorum tamamen mi sildi beni ilgili kelimede.direkt domain adını yazınca sorunsuz indexleniyorum.suan dumura ugradım tamamen mi silindim acaba?görüşlerinizi bekliyorum.Bu arada baclink skyroket programından sitemle ilgili backlink aldğım yerler var resmi ekliyorum bir toplistten fazla link çıkısı göünüyor o yüzden olabilir mi fikirlerinizi bekliyorum.

Sores

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
düzelir merak etme. Sen sadece özgün makaleni yazmaya devam et. yeni sitelerde olur böyle durumlar.

CEO_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
15.Sayfa

evet cuma gün itibari ile 15.sayfada tekrar indexlendim ancak;cumartesi sabah itibariyle gene ilk 500 de yokum;google amcanın bu anlamsız tepkilerini anlamıyorum,birde bu eklediğim resimdeki link çıkışlarıyla ilgili fikriniz nedir?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.