İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İlginç Sorun

F

fatihhk

Misafir
Son günlerde bilgisayarımda garip bir sorun var.
İşletim sistemim Win XP Pro.
Herşey normal birşekilde bilgisayarı açıyorum ve normal bir şekilde kullanıyorum.Fakat bir müddet sonra (tam olarak ne zaman olduğunu bilmiyorum.) internet bağlantısıyla hiçbirşey yapılamıyor.
Ne firefox ne i.e. ne msn vs.Aslında bağlantı var olarak gözüküyor fakat örneğin firefoxta bembeyaz sayfa,i.e. da sayfa görüntülenemiyor, msn de anahtar nokta hatası veriyor.
Sorun nerede olabilir acaba?

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Cidden bende de aynı sorun vardı. İlk yazıyorsun giriyor sonra ne yaparsna yap girmiyordu SP2 yüklemiştim düzelmişti.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazen telekomdan yada bağlantıdan kaynaklanabiliyor bizdede oluyor modemi resetliyorum yada kendiliğinden düzeliyor :)

F

fatihhk

Misafir
baglantıda hiçbir sorun yok arkadaşlar.yani modem tarafında.
birde zaten wireless kullanıyorum.yani driver la alakası olabilirmi dahili wirelesste.wirelessi devre dışı bırakıp yeniden açtım vs. işe yaramadı ama bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor.bir müddet sonra yeniden aynı sorun oluşuyor...

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
wireless hub panelde mac adresi tanımlı olmayan baglanabilsin ama veri alışverisi yapamasın kuralı girilmiş olabilir yada senin bilgisayarının mac adresini banlamış olabilir.. bilgisayarı kapatmana gerek yok wirelessi kapat aç tekrardan ağa bağlan yine düzelip giderse sorun budur.

Y

ysf

Misafir
Merhabalar ;

Firmware 'inizin güncel olup olmadigini kontrol etmeniz belki işe yarayabilir.

F

fatihhk

Misafir
Caesar' Alıntı:
wireless hub panelde mac adresi tanımlı olmayan baglanabilsin ama veri alışverisi yapamasın kuralı girilmiş olabilir yada senin bilgisayarının mac adresini banlamış olabilir.. bilgisayarı kapatmana gerek yok wirelessi kapat aç tekrardan ağa bağlan yine düzelip giderse sorun budur.

wireless te mac filtreleme kullanıyorum ve modemin kontrol panelinden zaten mac adresi tanıtılmadan hiçbir bağlantı yapılamıyor.Bunları yaptım.Zaten bağlantı normal mesela suanda aynı bilgisayardan yazıyorum ama bazen birşey oluyor bağlantı tamamen gidiyor.Yani aslında bağlantı var ama siteleri açmıyor,msn e baglanmıyor vs.
wireless i ac/kapayı denedim daha once.
ne bu sorun ya kordugum:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.