İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İlk 5 Kişi 50 TL - Conbox Smart System. USB Lisans Avantajı - Sınırsız Lisans

apollo1453

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Mart 2016
Mesajlar
4
Reaction score
0
Tanıtım Yazısını Paylaşana %25 indirim - Makale Özgünleştirici Piyasanın En İyisi - En Uygun Fiyata

Merhaba Arkadaşlar,


Programın benzeri ve aynı veritabanına sahip olan hali ile başka forumlarda 200TL'ye satışı yapılıyor. İhtiyacınız varsa bu uygun fiyata kaçırılmayacak bir program. Uzun vadede verdiğiniz ücretin kat kat fazlasını çıkartacağınızdan emin olabilirsiniz.


Öncelikle program tamamen tarafımca geliştirirmiştir. İhtiyaç oldukça güncellemeler yayınlanacaktır. Programın Portable lisans sistemi sayesinde kurulumu USB belleğinize yaparak istediğiniz bilgisayarda USB belleğinizin lisansı ile programı kullanabilirsiniz. Her bilgisayar için ayrıca lisans almanıza gerek kalmıyor.

Program varsayılan veritabanı içerisinde 100Bin kelime ve 8000 bin'den fazla eşanlamlı kelime mevcuttur.

Conbox Makale Özgünleştirici programın ömür boyu kullanım bedeli sadece 100 TL olarak belirlenmiştir.


Linkteki tanıtım yazısını blogunda / sitesinde paylaşana %25 İndirim.

Link

Conbox Nedir?

Conbox günümüzün en popüler uğraşlarından birisi olan blog ve internet sitesi yöneticiliğinin içerik ihtiyacını kapatmaya yönelik geliştirilmiş makale özgünleştirme yazılımıdır. Conbox ile Orijinal bir içeriği özgünleştirerek yayınlayabileceğiniz hale getirebilir ve içerik sorunu yaşadığınız blog ve sitelerinizin içeriğini zenginleştirebilirsiniz.

Conbox makale ve içerik özgünleştirme konusunda sahip olduğu güçlü algoritma sayesinde %85’e varan özgünleştirme işlemi gerçekleştirebilmekte ve bunun yanı sıra kişiselleştirilebilir ve genişletilebilir veritabanı sayesinde bu algoritmanın en iyi hale gelmesi sağlanabilmektedir.

Conbox özgünleştirme işlemi sırasında doğrudan kelimelerin eş anlamlıları ile değiştirilmesi işlemi yerine kalıp sözcükler ve alternatif kelimeler kullanmaktadır, bu da özgünleştirilen makale ve içeriğin daha okunaklı ve anlamlı olmasını sağlamaktadır. Programın sahip olduğu Türkçe sözlük veritabanı sayesinde özgünleştirme sonrasında Yazım Denetimi yapılarak dil bilgisi kurallarına uygun içerik oluşturmaya yardımcı olabilmektedir, bu özelliği sayesinde orijinal içerikte bulunan dil bilgisi ve yazım hataları da otomatik olarak düzeltilmekte bu nedenle daha tutarlı bir özgünleştirme işlemi yapılabilmektedir.
Conbox_Spinner.png


Conbox’ın WordPress entegrasyonu sayesinde bir tarayıcı ile blog sitenize giriş yapmanıza gerek kalmadan, hali hazırda kaydetmiş olduğunuz Blog sitelerinize özgünleştirilmiş içeriğinizi gönderebilir ve otomatik olarak sitenizin güncelleştirilebilmesini sağlayabilirsiniz. WordPress entegrasyonu kurduğunuz web sitenizin giriş bilgileri şifrelenmiş veritabanında tutulduğu için herhangi bir güvenlik ihlaline karşı koruma altındadır. Otomatik İçerik güncelleştirme özelliği tek seferde orijinal bir içeriği özgünleştirerek sitenize göndermeniz konusunda size oldukça zaman kazandırmaktadır.

Farklı kategori yönetimi sayesinde oluşturacağınız Kategoriler (Tür) ile genel ve tür ya da sektöre özel özgünleştirme yapmanızı sağlayan Conbox, böylece spesifik konularda daha başarılı özgünleştirme işlemi gerçekleştirebilmektedir. Örneğin Bilgisayar konusunda bir içeriği özgünleştirmek için Bilgisayar Kategorisini seçerek sadece bu Kategoriye özel Özgünleştirme işlemi gerçekleştirebileceğiniz gibi kendi oluşturduğunuz Kategorilere de ekleyeceğiniz yeni karşılıklarla farklı özgünleştirme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Makale Özgünleştirme konusunda büyük bir açığı kapatan Conbox, başarılı algoritması sayesinde özellikle arama motorlarının istediği türde içerik oluşturmanıza yardımcı olacak bu şekilde SEO konusunda elinize güçlü bir koz vererek rakiplerinizin önüne geçmesini sağlayacaktır.

Günümüzün internet ortamındaki en önemli konularından birisi olan SEO’ya uygun içerikler oluşturmanızı kolaylaştıran Conbox sürekli olarak güncellenen yapısı ile çok daha güçlü bir algoritmaya sahip ve oldukça az olan alternatiflerine nazaran çok daha başarılıdır.

Conbox’un Öne Çıkan Özellikleri:

  • Geliştirilebilir ve Esnek veritabanı yapısı.
  • WordPress Entegrasyonu ile otomatik içerik ekleme özelliği.
  • Standart eşanlamlı kelimeler ile değişiklik yerine kalıp cümle ve sözcük değişim özelliği sayesinde daha tutarlı özgünleştirme özelliği.
  • Yazım Denetimi özelliği sayesinde dil bilgisi ve yazım kuralları denetimi
  • Sürekli güncellenen yapısı sayesinde güncel konularda daha başarılı özgünleştirme işlemi
  • Makale Özgünleştirme algoritmasındaki esnek yapı sayesinde %85’e varan özgünleştirme başarısı.
  • İçerik Özgünleştirme konusunda rakipleri arasında en gelişmiş algoritma ve genişletilebilir esnek yapı.
  • Son derece şık ve sade kullanıcı arayüzü.
  • Farklı Kategorilerde Özgünleştirme özelliği sayesinde daha tutarlı özgünleştirme.
  • Hızlı özgünleştirme işlemi.
  • Veritabanı yedekleme ve yedekten geri yükleme özelliği.
  • Özgün içerik kaydetme ve kayıtlı içeriği okuma özelliği.
  • Otomatik SEO keyword oluşturma özelliği.
  • Birbirinden güzel 47 farklı tema seçeneği.
  • Akıllı özgünleştirme değişim önerisi
:cool:


Conbox Deneme sürümünü indirmek için tıklayınız.

conbox_images.png


VirusTotal analiz raporu: https://www.virustotal.com/tr/file/a560c5eadc393735b1cea7ff123872a5b1be0ed65679bd0ccb3121018ea0d5af/analysis/

o4FaVXM.png





GÜNCELLEME BİLGİSİ V1.0.1


Güncelleme :
Arkadaşlar programın yeni versiyonu çıkmıştır. Daha önce satın alan arkadaşlar veritabanı yedeğini aldıktan sonra eski programı kaldırıp yeni versiyonu kurduktan sonra yedek aldıkları veritabanını program arayüzündeki "Yedekten Yükle" diyerek kullanmış oldukları veritabanını kullanmaya devam edecekler.
 

rserit

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Nisan 2011
Mesajlar
68
Reaction score
0
Wordpress haricinde Drupal, Joomla gibi platformlarla da entegreli olsaydı daha güzel olurdu.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst