İlk 5 YTL'nizi peşin ödeyen yerli satış ortağı!

0
Onaylı Üye
Üye
testler tamamlandı dedim ama kapsamlı bir scripti tam anlamıyla test etmek kolay olmuyor. bu yüzden bir süre boyunca ortaklık programını beta aşamasında kabul edip, bu sürecin tamamlandığını sitede ve burada duyurana kadar buna göre davranmanızı rica ediyorum. belki erken üye olmak ve piramidin tepesinde yer almak için bir text link'le başlayabilirsiniz, böylece test süresince banner'la sitenizi işgal etmemiş oluruz.

0
Onaylı Üye
Üye
üye olduk bakalım umarım hayırlı olur.. bu arada ben üye olurken iki site belirttim. birisi absürt. eger yasak iyi onu dikkate almayın..

0
Onaylı Üye
Üye
odevsiteleri'ne kefilim kesinlikle güvenilirdir. şüpheniz olmasın :)

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar 5 ytl lik ödeme banka hesabıma şimdi geçti.. Bilginize sunarım.. Bakalım gerisi gelecekmi.

0
Onaylı Üye
Üye
uye oldum inşallah başarılı olurlar ve vaadlerini yerine getirirler

0
Onaylı Üye
Üye
Daha önce odevsiteleri ile birçok kez reklam alışverişimiz oldu, bugüne kadar ödemeleri zamanında ve eksiksiz yaptı. Tele.com.tr dergi aboneliğimde var, gayet başarılı bir dergi. Umarım yeni açılan sistemde aynı başarıyla devam eder.

0
Onaylı Üye
Üye
sistem güzel hoşuma da gitti tek isteğim ortaklık linki bence çok doğru çalışmıyor yani arkadaşa veriyorum linki benim linkimden üye oluyor kabul de ediliyor ancak alt ortağım gözkmüyo. Özellikle sistemde bu konttrol edilirse sevinirim..

Başarılarınızın devamını dilerim..

0
Onaylı Üye
Üye
Bir de me-pe-üç sitelerini kabul etseler çok güzel olacaktı.Herneyse :)

0
Onaylı Üye
Üye
merhaba

yaptığım denemelerde beş kez alt ortak özelliğinin çalıştığını gördüm. zaten beş deneme yapmıştım, bu da yüzde yüz başarı anlamına geliyor. dolayısıyla bunun çalışmaması sıradışı bir durum olarak değerlendirilebilir ve başka bir sebebi olabilir.

bilginize.

0
Onaylı Üye
Üye
evet bende üye oldumhayırlısı olsun diyorum. ve bu girişiminiz için sizi kutluyorum...

0
Onaylı Üye
Üye
avans ödemesiyle ilgili kuralları hatırlatalım, çok fazla ortağımız olduğu için ödemeler ortaklarımızın talebi üzerine yapılıyor:

- 5 YTL'lik avansları ödemeye başladık. Lütfen linkin yerleştirildiği sayfayla birlikte hesap bilgilerinizi bilgi @ tele.com.tr adresine gönderin, avansınızı ödeyelim. Garanti dışındaki bankalara yapılacak ödemelerde 1.2 YTL EFT ücreti kesilecek, başka bir kesinti yapılmayacaktır.
- Ödemeler herhangi bir alt limit olmadan her pazartesi yapılacaktır. Talep ettiğiniz ödemeyi Pazar geceyarısına kadar bilgi @ tele.com.tr adresine kullanıcı adınızla birlikte gönderin. Pazar geceyarısını geçen ödeme talepleri bir sonraki haftaya kalır.

Arkadaşlar lütfen kuralları okumaya 30 saniyenizi ayırın, kazançlı çıkacaksınız.

0
Onaylı Üye
Üye
:)
Ben Tele'yi Bilirim, Okudum ve Okumak da isterim ama şuanda iş yoğunluğumdan dolayı pek vakit bulamıyorum.

Tele'nin Bu Kampanyası Güzele Benziyor. Amac, Tele Dergisini Türkiye'de Duyurmak

0
Onaylı Üye
Üye
odevsiteleri' Alıntı:
lütfen kuralları okumaya 30 saniyenizi ayırın, kazançlı çıkacaksınız.

Kuralları okudum.Mp3 siteleriyle ilgili herhangi bir maddeniz bulunmuyor ?

0
Onaylı Üye
Üye
evet siteleri görerek değerlendiriyoruz, bu konuda baştan bir kısıtlama koyma gereği duymadık.

0
Onaylı Üye
Üye
ödeme almadım gönderdiğim mailler geri geliyo sorunu çözün ya da açıklama yapın.

S
sohbetorg
Misafir
Valaha deneme olarak bir site kaydini yaptım onay geldiginde gorucez iyi olursa harekete gecer hiti iyi olan siteler devreye girer. hayirlisi olsun bakalim.

Geri