losttiger, neredeyse her şeye cevap vermişsiniz, bu çok güzel ancak verdiğiniz cevaplar -ne yazık ki- tatmin edici değil.11 sayfa yazı okuduktan sonra kötü niyetli olmadığınızı düşünüyorum ancak aynı muallak cevapları vermeniz beni az da olsa düşündürdü.
WHMDestek'e öncelikle teşekkür ediyorum, sonra da yagmayok ve venom'a. Kimse çıkıp da "alan alır almayan almaz, onlara ne kardeşim" diyemez.Dememeli de. 14bin dolarlık bir satışta alıcı arkadaş büyük ihtimalle tecrübeli olacaktır ama küçük bir ihtimal de olsa alıcı arkadaş "para kazanayım" hırsıyla konuya yaklaşan, bilgisiz ve yetersiz biri olabilir.
Kimsenin, kimyeyi uyarmak gibi bir zorunluluğu yok, ama bunu misyon edinebilmel çok güzel bence ve WHMDestek de bunu yapmış.Ben de 10 senedir internetteyim ve gerçek dünyadakinin en az 10 katı dolandırıcılık mevcut burada.Kendinin olmayan siteyi satan bile gördüm ben.Genellikle webmaster sitelerinde bu iş yürümüyor çünkü biri çıkıp "bu budur" diyor.Dünyanın her yerinde sizden kanıt isterler ve burada da kanıt istenmiş.Hem de böyle büyük bir satıştan.Fakat ben ortada kanıt göremiyorum...
Tekrar tekrar belirtiyorum, belki losttiger arkadaşımız iyi niyetli ama interneti çok bilmeyen biridir bu yüzden anlattıkları ona yeterli geliyordur.Peşin hükümlü olmak istemem ama anlattıkları ne yazık ki tatmin edici değil.
Ne olsa bu tartışma hiç yaşanmazdı,
losttiger 3000 ytl satış yaptığı kişinin telefonunu verirdi, WHM arar, biz de web sitesi yaptıracağız siz satış yapmışsınız memnun musunuz derdi.Kimse rencide olmazdı.Aslında bu da yeterli değil, bu şirketi (hangi ildeyse artık) gidip görmek gerekirdi( bunu da o ilde yaşayan bir üyemiz eminim yapardı) Mesela Malatya olsa ben gider, "doğrudur, şurada şu katta bulunan bilindik GERÇEK bir referans derdim.
Faturalar scanlanabilir, kısmen mozaiklenerek(ya da karalanarak) yayınlanabilirdi ki bu bir suç değil zaten.
losttiger başından beri alacak kişiye ıspatlarım ben size ne der gibi, bizi neden ilgilendirdiğini söyleyeyim. Burada o kanıtlara 10binlerce kişi bakar, başbaşaysa sadece 1 kişi.O kişinin kandırılması mı kolay binlerce kişinin mi? Benim de adıma 30'a yakın domain var, bu bir anlam ifade etmez.Ben de bir telefon verir bu satış yaptığım şirket derim, arkadaşım telefonu açar.Bu da bi anlam ifade etmez.Faturada satışı yapan bir ajanssa ve ne sattığı da detayla belirtilmemişse , bu fatura da bir anlam ifade etmez çünkü bu herhangi bir fatura olabilir.
Bu yazdıklarımı siz para kazanmayasınız diye yazmadım, bir başkası para kaybetmesin diye yazdım.Kazanılan para beni bağlamaz, ama birinin iyi niyetiyle, saflığıyla para kaybetmesi beni bağlar.
Saygılarımla.