Whmdestek' e hak veriyorum.
Çünkü herkes susunca birileri meydanı boş görüp at koşturmaya çalışıyor.
Bilmeyenlerde aaa 6 bin ytl kazandırıyor diye parası olan alabilir.
Sonra hüsran
Peki arkadaşlar bu kadar şey söylendi....
Sizce bu sitede ne kadar para kazandırır...Tabi kazanmak isteyen çalışır...Örneğin çoğu kişi sitesinden tıklamalarla 100-200 ytl kazanabilmek için sabah akşam internet başında araştırma yapıyormu? Yani çalışıp kazanıyor..Bizde çalıştık kazandık...
Biz yaklaşık 10 gündür satacaz diye siteyi boşladık, fakat böyle konuşmalar sonucunda, kimisi teklif verdi kimisi vazgeçti... bizde olacağı yok devam ettirelim ilgilenelim diye bir kaç yerle anlaşma yapıp sürümden satış yapmak için çalışmaya başladık. Birkaç önemli yerle anlaşma için çalışmalara başladık ve 1 tanesi ile anlaşma yapıldı ve başladı digerleriyle de görüşmelerimiz devam ediyor. Perşembe günü yayınlanacak ve iç anadoluda dağıtılacak 34.000 adet trajı olarak ücretsiz dağıtılan bir gazete de reklamı çıkacak, yeni broşürlerini baskıya gönderdik...Yani reklamına başladık...
Tahminimiz, ilk gün gelen talep, mail vetelefon sonucunda hiç olmazsa en kötüsü 100-150 site bir ay içerisinde satarız diye düşünüyoruz.
Peki siz oturduğunuz yerden satılmış ve parası alınmış ürünlere yok feyk yok yalan yok satılmamış diyebiliyorsunuz ve ileride de satılmaz para kazandırmaz diyebiliyorsunuz, neye dayanıyorsunuz, birisi çıkıyor 37 domainin kayıtlı diyor, doğrudur, bu tür şeyler rahatlık görülebiliyor, ben diyorum müşteri ortada, alacak kişiye zaten bunlar devredilecek, ciddi olarak alacak kişiye zaten her türlü belge gösterilecek diyoruz, siz yalan diyorsunuz, neye dayanıyorsun benim yalan söylediğimi, ben gösterecem diyerek satış yapıyorum anlaştık adam geldi belgeleri isteyecek ben göstermediğim zaman yani sizin söylemlerinizle yalan olduğu zaman zaten göstermemiş olacam ve alacak kişi parayı vermeyecek, alacak kişi atptalmıda bunları görmeden al kardeşim para hesabında mı diyecek, ya bu kadar da artık komik olmayın...
Bu tartışmanın başı belli, ben tamamı orjinal zannettiğim sitenin editör kısmı ingilizceden türkçeye çevrilmiş değiştirilmiş, bütün konu bundan çık geldi...bunuda bende senin sayende öğrendim, ama bu konu bu kadar extra yalanlar atmayı gerektirmez.
Ha dersiniz bu site bu kadar para etmez amenna, bunu saygıyla karşılarım, ama bu şekilde söylemek yerine iftiralara gerek yok,
Ciddi alıcı ve ticaretle uğraşan kişi zannetmeyin ki sizin dediğiniz gibi aptal, adam mutlakaki bişeyleri görmek isteyecek, pazarlık yapacak, işine gelirse alacak gelmezse kardeş olmadı hayırlı işler diyecek, siz tuttunuz konuyu nerelere çektiniz... ayıptır kardeşim ayıp...