Bilmem siz farkediyor musunuz ama ben farkediyorum.
Gittikçe gizli olarak tuttuğunuz bilgileri veriyorsunuz ?
Hayırdır ? Aceleniz var sanırım ?
Sistemi kaç profesyonel arkadaş inceledi ? Hangisi daha önce bu konuda araştırma yaptı ?
Yazılımınızın orjinal olmaması bir yana dürüst olmamanız ise ayrı bir tartışma konusu.
120 olan portföyünüzü 40-45 olarak açıkladınız.Başka forumlarda daha farklı ifadeler kullanmışsınız.
75x45 ytl 3375 ytl yapıyor.
Siz ise karınızın 6000 ytl olduğunu söylemiştiniz.Bir farklı forumda 5000 rakamı göze çarpıyor.
120 olan hesap sayınız ise 45 olarak karşımıza geliyor.
Ciro olarak sorulduğunda 6000 diyorsunuz ama kar sorunca gene 6000 diyorsunuz.
Koskoca ajans ya da reklam firması ciro ve kar nedir bilemez mi ?
''masraf yoki,10 ytl host parası'' şeklinde bir ifade henüz ticaret hayatımda görmedim.Var mı yok mu varsa kesin olarak kaç para ?
Dahası ise 6000ytl kazandıran bir işi neden bırakıyorsunuz ? Tek başınıza bir ayda 6000ytl kazandığınız bir iş size 1 yılda neler kazandırmaz ?
Sizin reklam ajansınız trilyon kar mı bırakıyor ki ilgilenemediğiniz için satmaya çalışıyorsunuz ?
Holdingden şirket satmaya benziyor sizinkisi.
Bu kadar karlı bir iş ihtiyaç olmadığı halde neden satılır ? Koy oraya 2 milyar maaşlı adamı kendini kurtarsın kalanı da sana kalsın.
Olmadı ver 6 milyar batmasın devam etsin.
Siz mi çok zekisiniz yoksa biz mi yeterince akıllı değiliz ?
Gittikçe gizli olarak tuttuğunuz bilgileri veriyorsunuz ?
Hayırdır ? Aceleniz var sanırım ?
Sistemi kaç profesyonel arkadaş inceledi ? Hangisi daha önce bu konuda araştırma yaptı ?
Yazılımınızın orjinal olmaması bir yana dürüst olmamanız ise ayrı bir tartışma konusu.
120 olan portföyünüzü 40-45 olarak açıkladınız.Başka forumlarda daha farklı ifadeler kullanmışsınız.
75x45 ytl 3375 ytl yapıyor.
Siz ise karınızın 6000 ytl olduğunu söylemiştiniz.Bir farklı forumda 5000 rakamı göze çarpıyor.
120 olan hesap sayınız ise 45 olarak karşımıza geliyor.
Ciro olarak sorulduğunda 6000 diyorsunuz ama kar sorunca gene 6000 diyorsunuz.
Koskoca ajans ya da reklam firması ciro ve kar nedir bilemez mi ?
''masraf yoki,10 ytl host parası'' şeklinde bir ifade henüz ticaret hayatımda görmedim.Var mı yok mu varsa kesin olarak kaç para ?
Dahası ise 6000ytl kazandıran bir işi neden bırakıyorsunuz ? Tek başınıza bir ayda 6000ytl kazandığınız bir iş size 1 yılda neler kazandırmaz ?
Sizin reklam ajansınız trilyon kar mı bırakıyor ki ilgilenemediğiniz için satmaya çalışıyorsunuz ?
Holdingden şirket satmaya benziyor sizinkisi.
Bu kadar karlı bir iş ihtiyaç olmadığı halde neden satılır ? Koy oraya 2 milyar maaşlı adamı kendini kurtarsın kalanı da sana kalsın.
Olmadı ver 6 milyar batmasın devam etsin.
Siz mi çok zekisiniz yoksa biz mi yeterince akıllı değiliz ?