İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İlk Google EFT hesabıma gelmiş.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugün hesabıma gelmiş. Tadilat yüzünden işte bakamamıştım.

BFS FINANCE LIMITED Havale Ödeme - Hesaba

Çok sevindim :)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla ben Garanti bankasıyla kavga etmiştim. Kızıp ödeme bekletiyordum 3 aydır. Nisan ayıda dahil 3 ay yatmış hesabıma. EFT hesabım ayın 20 sinde falan onaylanmıştı. Hesaba yatırmışlar yinede. Teşekkürler..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya bizde halen ödeme işlemde sizinki ödeme... oldu hatta yattımı cok iyi ya sevindim.. bizimkilerde yavaş yavaş düşer o zaman hesaplara

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
ya bizde halen ödeme işlemde sizinki ödeme... oldu hatta yattımı cok iyi ya sevindim.. bizimkilerde yavaş yavaş düşer o zaman hesaplara
AdSense hesabımda hala ödeme işlemde yazıyor. Ama para yatmış. İlginç.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlı olsun trextra, güle güle harca. ben riske girmemek için yine çek istedim. bakalım beklemedeyiz.
not: çekler zaten hep ödeme işlemde yazarken yola çıkıyor, ödemeyi biraz gecikmeli yazıyorlar.

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@trextra

24 $ kurye ücretini iade etmişlermi yoksa onu kesmişlermi yine?

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop' Alıntı:
hayırlı olsun trextra, güle güle harca. ben riske girmemek için yine çek istedim. bakalım beklemedeyiz.
Sağolasın. Ben valla anlattığım gibi Garanti de çalışan kız yüzünden çekten nefret ediyorum. 3 ay çeki bekletip mail attım iptal etmediler. Tekrar gidip verdim 3 hafta önce. O da bu aralar hesaba geçer sanırım. O yatmış mı diye giriş yaptım, bir baktım EFT yatmış.

fugitive

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ok bizimkinde eft seçili ama kurye ücretini kesmişler :D ondan sordum

mircalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlı olsun bizim daha eft kısmı bile kapalı yine çekin yollarını bekliyoruz :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
eft de kurye üçrteti alınmazki ama banka eft masrafı alırsa onu bilemicem :)

fugitive

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
eft de kurye üçrteti alınmazki ama banka eft masrafı alırsa onu bilemicem :)

eft gelicek diye beklerken eski çek işlemi uygulandı yani kargo ücreti kesildi ama trextra şimdi eft geldi deyince acaba çek yollamıcaklarmı diye düşünüyorum e o zamanda kargo ücretinide vermeleri gerek karıştı valla durumlar :S

elektro

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
EFT için herhangi bir masraf kesmişlermi. yoksa kazançlarda yazan olduğu gibi yatmış mı?

bide doları kaç ytl den bozmuşlar?

hayırlı olsun

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
valla ya benimde kafama takılan Kurye Ücreti oldu. Alsınlar onların olsun :) yeterki EFT ile yollasınlar..

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1,373 ten bozmuşlar. Hatırlatmasaydınız bakmazdım bile. Gerçekten ilginç ve yorumsuz. Yine bakarken geçen verdiğim çekten 2. komisyonun çekildiğini gördüm. Benim hesapla ilgili ilginç şeyler dönüyor :)

Bu arada herhangi bir kesinti ya da başka birşey var mı bilemem. Ne AdSense hesabımda, ne de banka hesabımda bunla ilgili bir ücret kesintisi gözükmüyor. Eğer kur böyleyse kesinti yok. Eğer kesinti varsa göstermiyorlar bu yüzden kur düşük gözüküyor. Ama büyük ihtimal kur düşük..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.