İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İlk Oyun Sitem HD Yarış

MustafaYildiz

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
16 Haziran 2013
Mesajlar
1,250
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Merhabalar,
İlk oyun sitemi açtım adresi http://hdyaris.com/ yorumlarınızı alabilirmiyim belli bir yayın akış saati belirledim o saatlerde içerikleri yayınlayacağım ve sosyal medyayı kullanmaya çalışacağım önerilerinizi bekliyorum ..
Birde soru olarak sosyal medyada nasıl organik beğeni olmakta ?
 

umutkutay

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Kasım 2014
Mesajlar
8
Reaction score
0
Pop up sosyal medya bağlantılarını koyabilirsin veya küçük bir reklam alanı ayırıp facebook sayfamızı beğenin diye bir yazı atarsın başka türlü birde hala işlevi varsa siteye girdikleri an facebook açıksa beğendirme kodu var araştırarak bulabilirsin..
 

mckfilm

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Kasım 2014
Mesajlar
168
Reaction score
0
Konum
Çanakkale
siten wordpress ise sosyal imleme eklentisi kullan bu arada elini hızlı tut bir çok oyun koy pagerank uzun zamandır güncellenmedi güncelleme gelene kadar elinden geleni yap derim
 

CanerErgez

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
131
Reaction score
0
Wp Üstüne echo oyun teması , Tipi Fena Değil Ama Rakibin Çok Fazla Oyun İçeriklerini Uzunca Yazmalı ve Kelimelerine Dikkat Etmelisin ....
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst