İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

imhosted.com

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.imhosted.com/ arkadaşlar buradan host aldım hiç memnun degilim.kurdugum hazır protalda ne admin gişrişi yapabiliyorum nede buyuk dosyaları yukleyebilişyorum.kaliteli olabilir ama bir işe yaramadıktan sonra ne yapayım kaliteyi en iyisi eski hostuma gitmek..hosteurope.de burasıda master kartla ödemeye geçmedigi için buraya bakamadım ben bu host işinden yeterince sıkıldım başka işlerime bakamıyorum...

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benim 2 tane hostum var.sen hangi serverındasın imhosted da

solar serverında sorun var

advantage serverındada sorun vardı şunu yazmışlar

Hello,

I would like to inform you that we were able to restore /home and other partitions already. We are still restoring the data from other partitions.
It was caused due to 2 of the hard drives have gone. As you know, it's a very very rare occurance that 2 harddisks were failed in a RAID
array. So we are retreiving the data using some special tools. The server will be up within a couple of hours. Thank you for your patience and
co-operation. You will get a month of free webhosting due to this issue. Please post a ticket to billing for this. Please let me know if you have any queries.

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
NS.DNSPROTECT.COM
NS2.DNSPROTECT.COM
72.9.244.130 ip nosuda bu ya çok kötü cpanelleri

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur bu akreplist in kullandıgı host nasıl midphase.com
gerçi bunlar hostu yıllık satıyor..

S

soundmaster

Misafir
imhosted çok ii firma
bana daha kelek yapmadı
o kadar da kasıorum
hiçbişi demiolar :p

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anlamadıgım arkadaşlar eski hostumda çalışan postnuke burada çalışmıyor.cpanelden yensini olusturdum çalışıyor ama admin bölümüe girdigimde boş sayfa çıkıyor veya reklamlara tıkladıgımda.mp3 hostumu yoksa bu:) bizde mp3 atalım buna ..

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende bugün deneme amaçlı bir aylık hosting aldım buradan. Bir ay dnsleri yönlendirmeden sunucuyu test edicem. memnun kalırsam dnslari yönlendiricem. Sonuçları sizlerle paylaşırım :)

M

milyonernet

Misafir
40 phpbb datası var onu kurmamda yardımcı olurlar mı?

birde bu firma hakkında ne düşünyorsunuz?

siteye saldırı olunca siteyi kapatırlar mı?

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
imhosted u kullanan yüksek hitli site sahipleri tanıyorum ve memnunlar. içeriğin illegal olmadığı sürece açık kalır siten.

çok iyi ve hızlı denebilecek yardım hizmetleri var. Mail ile belirtirsen bunu mutlaka sana yardımcı olmaya çalışacaklardır. tabi kendini çaresiz göster.

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla başvurumun üstünden 2 gün geçti, billing department'a 3 ticket yolladım, online olan tüm müşteri temsilcileriyle konuştum fakat hesabım hala aktif edilmiş değil :confused:

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ilk parayı sen manuel yollayacaksın.
secure diye bir sayfanın adresini sana mail ile göndermişlerdir.oraya login ol kredi kartı bilgilerini gir ücreti kendin gönderiyorsun.
birde sana telefon etmişlerdir.Dogru güvenlik kodunu yazmazmışsanda sorun çıkabilir.
sitene saldırı olursa accountunu kapatırlar.saldırı geçince açılır.

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur' Alıntı:
ilk parayı sen manuel yollayacaksın.
secure diye bir sayfanın adresini sana mail ile göndermişlerdir.oraya login ol kredi kartı bilgilerini gir ücreti kendin gönderiyorsun.
birde sana telefon etmişlerdir.Dogru güvenlik kodunu yazmazmışsanda sorun çıkabilir.
sitene saldırı olursa accountunu kapatırlar.saldırı geçince açılır.

Üye olurken zaten bir secure sayfasından kredi kartım ile başvuru yaptım. Fakat bu kredi kartım sanal karttı. Yani kredi kartı numarasını değil güvenli olsun diye sanal kart numarasını verdim. Güvenlik kodunuda doğru yazdım. Banka hesabımı kontrol ediyorum para çekmemişler zaten. Telefonda etmediler bir doğrulama işlemi için. Bu gün de cevap gelmezse iptal edicem artık hesabı ay sonu geliyo.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
dedigimi yapman gerek işte.ilk parayı sen manuel göndereceksin çünkü adamların çalışması şöyle;
ayın birinden, birine parayı kredi kartından otomatik çekiyorlar.şu an ayın 1 degil bu sebeble sen manuel göndereceksin

https://secureguards.com/accounts/

buraya giriş yap.ödemen gereken tutar orada var.onu öde hesabın açılır.
bende sanalkart ile çalışıyorum sorun falan yok yani

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Söylediğin sayfada

Total Invoices 1 $11.55

Total Paid 0 $0.00

Total Due [1] $11.55

yazıyor. Ayrıca şöyle bir bölüm daha var
Your Invoices:

Outstanding Balance: 1 invoice(s): $11.55

Pay Invoice #54544 Online

Burada Pay Invoice #54544 Online linkini tıkladığımda access denided diyo. Kafayı yiycem artık

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet sonunda hesabım açıldı. Gecikme için özür dilediler ve bu aylık ücret talep etmeyeceklerini söyeldiler:) Serverda gayet hızlı. Biraz ingilizceniz varsa ve programlamadan anlıyorsanız türkiyedeki sunuculardan çok daha avantajlı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.