İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İmza düzenlerken karakter sayısı problemi oluşuyor!!!

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
İmzamı düzenleyip daha çok şey eklemek istiyorum ama bitürlü olmuyor.Şuanda 1 tane link var ben 2 tane link koymak istiyorum 100 karakterden fazla koyamazsın diyo.Bende bari gizli link yerine sadece linkleri yazıyım bari diyorum o seferde 50 karakterden fazla koyamazsın diyo.
Bende şaşırdım :D
Normal üyeyken bu mertebede 100 karakter koyuluyor heralde diyodum senyor oldum ama hala aynı.Bide 110 karakter koysam en fazla 100 koyabilirsin diyo 90 karakter koysam en fazla 50 koyabilirsin diyo..

utkuts

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Biraz daha karakter olsa güzel olur :) Acaba üye gruplarına göre artış gösteriyormu? 1 karakterden kaybediyorum :(

1 karakter borç verecek olan varmı :D

Sırrı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende "iyinet webmaster forum 2008 seo yarışması ilk indexlenen site" yazacaktım 50 karakteri geçemezsiniz dedi :(

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
imzalarda neden karakterlerin kısıtlı olduğunu bende anlayabilmiş değilim, vakti zamanında faydalı bir kaç link eklemek istemiştim ama aynı sorunu bende yaşayınca vazgeçtim.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Düzenleme yapılıp karakter sayıları üye grupları bazında arttırılmıştır.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Bence en güzeli kısıtlama gerçekten de çünkü abartıyoruz cidden arkadaşlar.. Hemde göz zevki diye bir şey bırakmıyor, ard arda 10 tane web sayfası linki vereni biliyorum.Ama işte kurunun yanında yaşta gidiyor, faydalı şeyler yapmak isteyenler de kaynıyor arada..

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eklemek istedigim imza aslen soyle idi

[URL="http://www.estetikmerkezleri.com"]Estetik Merkezleri[/URL]|[URL="http://www.bilgisayarsistemleri.com"]Bilgisayar Sistemleri[/URL]

128 karakter oldugu icin kabul gormeyince, bende asagidaki optimizasyon ile (http:// leri ve iki kelimeyi cikararak) iki site eklemis oldum :)

[URL="www.estetikmerkezleri.com"]Estetik[/URL]|[URL="www.bilgisayarsistemleri.com"]Bilgisayar[/URL]

Belki baska birinin isine yarar.

Malatya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gayet yerinde bir değişiklik olmuş, teşekkürler iyinet.

SeaL05

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tinyurl kullanarak Kısaltabilirsin mesela Ben Öyle Yaptım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.