İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

imzam

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Artık imza ile bir çok kişiye yardımcı olmaya karar verdim :).
Bence site yöneticileride imzalarına site kurallarını yazsa her kes okurken iyi öğrenir mesela 20 kural varsa 20 yönetici olucak hepsinin imzasında bir kural.
Sürekli onlie olup hiç durmadan mesaj yazanlarda bir kaç adsense ip ucu yada link değişimi ile iligili bilgi yazsa hem forumdaki sürekli aynı açılan mesajlarda engellenmiş olur ama ilk önce imzamızın 2 satırdan çok olması lazım.
Protesto = İmzamız çok kısa :D
tabi sonunada reklam eklemeyi unutmayın. Bu arada imzamı kendim buldum :)

Açıklamasıda hani bir film yada dizi izlersiniz 15 dk ya bir reklam çıkar sizde sıkılıp değiştirirsiniz her reklamda kanalı ve başka bir kanalda iyi bir programa rastlarsınız ve uzun süre bunu izlersiniz en heyacanlı olduğu bölüme geldiğinde burdada reklam çıkar işte ama kanalı değiştirmeyip son bölümü kaçırmamak için reklamı izlersiniz. İste reklamlarını öyle sitenin 1/2 site değilde en can alıcı yerine koyum ki bir işe yarasın hem reklamın kalitesi artıyor hemde kazancınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.