İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

imzama noldu?

L

Leprechaun

Misafir
imzam kalkmış profilimde bulamıyom imzamıda? noldu acaba?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Valla daha yeni girmişsin foruma, ama çok hasret çekecek kadar bağlanmışsınız bazı eski kurallara. Garibime gitti, 3-4 ayrı mesajda eleştirmişsin.

L

Leprechaun

Misafir
Valla daha yeni girmişsin foruma, ama çok hasret çekecek kadar bağlanmışsınız bazı eski kurallara. Garibime gitti, 3-4 ayrı mesajda eleştirmişsin.

maybe1day 'emi dedin yoksa banamı anlamadım? ayrıca imza neden yok halaa çözemedim olayı ilk üye olduğumda vardı sonradan kalktı?

vezir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde kalkmış. galiba 100 mesaj sınırı :S

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Hayır Leprechaun senin için dememiştim. Bu sayede belki Digitalpoint'teki gibi imzadan link satmaya başlarız. 4000 e yakın mesajım var, sizin için ücretsiz yayınlayayım linkinizi, imzamı nasıl olsa değiştireceğim:)

L

Leprechaun

Misafir
Benim imzam neden duruyo ?

Ne ters adamım ya :D

harbi senin niye duruyo +100 değilsinki D:

Hayır Leprechaun senin için dememiştim. Bu sayede belki Digitalpoint'teki gibi imzadan link satmaya başlarız. 4000 e yakın mesajım var, sizin için ücretsiz yayınlayayım linkinizi, imzamı nasıl olsa değiştireceğim ):

taktir ettim güzel fikir 4000 backlink diyorsun yani D: tam anlamam ama hepsi backlink oluyo galiba?

ayrıca bende msn nickimi her türlü reklama, linke, ilana kiralıyom :D listemde 2500-3000 kişi var. Aynı anda ortalama 100-150 kişi online oluyo D: üstelik msn adresimde kız adresi herkes kız sandığı için hemen tıklıyo reklamlara :D + avatarımada banner alıyom :O

yakoSin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Torpilli olmak böyle birşey demekki :D
Şaka bir yana olay şu sanırım , geyik bölümüne atılan mesajlar mesaj sayımıza yansımıyor ama üyelikte kademe atlamayı sağlıyor kanımca..Ama profile yansımıyor bu geyik mesajları nedeniyle kademe atlama..

uggur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bende bugün dikkat ettim imzam nerede diye aranıyordum :) Neyse böyleside hoş olmuş.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.