Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir script var onun hatası o.. ama şu an ben domaini satılığa koyduğum için.. deneme yeri gibi kullanıyorum.. sadece domain satılık.. yani ne script yüklendiği önemli mi bilmiyorum..
bu arada açılış içinde teşekkürler.. eminim geriside gelir
indexturkey.com 1000 ytl ye satılıktır.. irtibata geçmek isteyenler özelden mesaj atabilir veya [email protected] dan mesaj atabilir. fiyatta pazarlık var..
ne demişler ne şiş yansın ne kebap.. domainler fıstık gibi domainler.. geleceği var ikisininde hakkını yememek lazım.. ama hakkından fazlasınıda vermeyin tabi
benim verdiğim fiyat maksat açılış olsun diye aşağısı olsur yukarısı olur onu zaman gösterir
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.