İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnegöl karıştı

Line

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ekim 2007
Mesajlar
2,516
Reaction score
48
Konum
BAŞKENT
BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde dün gece doğu kökenli şoförün kullandığı minibüsün önünü kesen Orhaniye Mahallesi’nden gençler, “Bir daha buradan geçme” dediler.

Çıkan tartışmada tartaklanan sürücü, saat 21. 30 sıralarında arkadaşlarıyla tekrar mahalleye geldi. Bu kişiler, gençlerin oturduğu kahvehaneye girerek bıçak ve sopalarla saldırdı. Çıkan kavgada 5 mahalleli genç bıçakla yaralandı. Yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Polis, üç şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay duyulunca hastane bahçesinde toplanan ve sayıları bini aşan ilçe sakinleri, 3 kişinin gözaltında tutulduğu Merkez Karakolu’na giderek şüphelilerin kendilerine verilmesini istedi. Öfkeli kalabalık ile polis arasında arbede çıktı.

GÜVENLİK KAMERALARI KIRILDI

Olaylarda 3 polis memuru yaralandı, 6 polis aracı, savcılığa ait bir araç, 1 zabıta aracı ve 2 sivil otomobil ateşe verildi, polis merkezinin camları da kırıldı. Polis, havaya uyarı ateşi açarak, kalabalığı polis merkezinden uzaklaştırdı. Bursa’dan ilçeye takviye ekipler ve panzerler sevk edildi. Bursa Valisi Şahabettin Harput da ilçeye gitti.

BÖLGEYE JANDARMA EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Olayların ardından İl Jandarma Alay Komutanlığı'na bağlı 100 kişilik ekip, bölgeye sevk edildi. Jandarma, polis merkezinin önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

OLAYLAR YATIŞTI

Olaylar, sabah saatlerine kadar sürdü. Saat 05.30 sıralarında göstericiler, dağılarak evlerine gitti.

Sessizliğin hakim olduğu ilçede, belediye ve itfaiye ekipleri yakılan ve ters çevrilen araçları kaldırmak için çalışma başlattı. Olayların tekrar başlayabileceği ihtimalini gözönünde bulunduran güvenlik güçleri ise ilçede yoğun güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

VALİ: 7 KİŞİ GÖZALTINDA

Vali Harput, olayın geri planda destekçisi olan 7 kişinin gözaltına alındığını belirterek, kameralarca tespit edilen kişilerin sabaha kadar birer birer evlerinden alınacağını söyledi.
 

frknc

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2008
Mesajlar
220
Reaction score
3
100726-bursa-inegol-bicak-olay.hlarge.jpg


yazık günah valla=( iki aile arasındaki husumetten çıkmış olay.
 

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Katılım
3 Haziran 2010
Mesajlar
1,490
Reaction score
49
Bu kavgalar bitmeyecek sanırsam ama, kimse kimseye durduk yerde bir şey yapmaz. Vardır bir sebebi.
 

frknc

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2008
Mesajlar
220
Reaction score
3
http://www.ntvmsnbc.com/id/25117660/
Daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen iki aile arasında yaşandığı belirtilen olay sonrası, yaralı yakınları, İnegöl Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı. Olaya karışan ailelerden birinin Güneydoğu kökenli olması ve iki kişinin öldüğü haberinin yayılmasıyla birlikte olaylar farklı bir boyuta taşındı.

olaylar hep böyle gelişiyor zaten. 2 kişi saçma bişey yüzünden tartışıyor sonra arkadaşlar, aileler , mahalle derken büyüyor. Hele ki mahallede sözüne saygı duyulup dinlenen birisi yoksa insanları yatıştıracak Allah Allah!
bi de olayların bu kadar büyümesinde medyadan(her türlü medya) etkilenmiş halkımızın olması malesef. insanlar neye, nereye güveneceklerini şaşırdı.
 

Line

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ekim 2007
Mesajlar
2,516
Reaction score
48
Konum
BAŞKENT
Hurriyetde başka bi sebep gösteriyor.Merak ettim sebep ne acaba?
 

axl

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Şubat 2008
Mesajlar
706
Reaction score
17
hürriyeti kaşıntısı var

kışkırtmak için insanların hassas olduğu noktalara saldırıyor ve yalan haber veriyor
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst