İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

.info 0.99$

M

mavidusler

Misafir
Yakında .info domain almayanı dövecekler zaten. Aslında bedava .info domain çekilişi olan bir site açıcaksın. 10 başvuruya bir tane versen reklamlardan karşılarsın onu. Kazandığın hit de kar kalır yanında.

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
uslanmaz' Alıntı:
.info alan adları 0.99$

http://domains.aplus.net/main.html

.com .net .org da 5.95$

Şu an piyasadaki en ucuz .info domain satan yer burası sanırım.

Bu firmada birkaç domainim var. Sağlam bir yer ancak küçük bir uyarıda bulunmak istiyorum. Buradan domain kaydı için başvuruyorsunuz, ödemeyi yapıyorsunuz ancak domain biraz geç hesabınıza geçiyor, şu ana kadar gördüğüm tek olumsuz tarafları bu. Müşteri hizmetleri süper, zaten sitede chat sistemleri var, en son otomatik açılıyordu. Ben bazen siteye girdiğimde bir sorunum olmasa bile, selam verip hal hatır soruyordum :)

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
info ucuzmus 10 tane almalı da sonra kapmasınlar elimizden

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Chatturk' Alıntı:
Şu an piyasadaki en ucuz .info domain satan yer burası sanırım.

Bu firmada birkaç domainim var. Sağlam bir yer ancak küçük bir uyarıda bulunmak istiyorum. Buradan domain kaydı için başvuruyorsunuz, ödemeyi yapıyorsunuz ancak domain biraz geç hesabınıza geçiyor, şu ana kadar gördüğüm tek olumsuz tarafları bu. Müşteri hizmetleri süper, zaten sitede chat sistemleri var, en son otomatik açılıyordu. Ben bazen siteye girdiğimde bir sorunum olmasa bile, selam verip hal hatır soruyordum :)

ben domain aldim. henuz parayi almadilar panelimde domain var ama dns yonlendirmesinide nasil yapcam anlamadim :S

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
namecheap.com 2.88 info lar arti bir yil whois guard hediyeli
starnic.com 1.25 dolar info domainler lakin tr ipleri cok fazla kredi karti sahtekarligindan dolayi banlanmiş kabul etmediler işlemi

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
internetteyiz.biz satıyor 1$

burda domain alınmaz turk sitesi ne oldugu mechul

http://domains.aplus.net/main.html
burdan 2 tane aldım bakalım nasıl yamuk olcakmı 100 e yakın almayı dusunuyorum alan arkadas varmı burayı kullanan??? ne onerirsiniz yada nerden alalım

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
su an icin yoktur yarın dolandırıldıgında anlarsın o kadar site yapıyorsunuz ugrasıyorsunuz gidip böyle dandik firmalardan domainmi alınır domain alcaksanız yurtdısından guvenilir firmalardan alın

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkcerap' Alıntı:
su an icin yoktur yarın dolandırıldıgında anlarsın o kadar site yapıyorsunuz ugrasıyorsunuz gidip böyle dandik firmalardan domainmi alınır domain alcaksanız yurtdısından guvenilir firmalardan alın
merak etme adamın kafasına binerim dolandırmam , dolandırtmam !

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
binersin geriden adamın kafasına :)

neyse arkadaslar reklam yapmayalım yurtdısından ucuza info domain nerden alabilirim guvenilir yerleri soylerseniz sevinirim

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben 2 tane aldım kayıt ettiler ama 5 tane veriyolarmıs 1 kisiye

H

hknylmz

Misafir
.us uzantılı domain alma hatasını yaptım. bence ii bir firma dğeil tavsye etmem.

E

erotikbul

Misafir
ben iyi mi değil mi hala anlamadım. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarırlarsa seviniriz.

X

XxXxX

Misafir
herkes info co co net org peşinde unutmayin en gecerlisi .COM Bu bir gercek milletin aklına gelen ilk sey com dur

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.