İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

.info domain = 1 (Bir) $

H

hkaya

Misafir
Değerli Forum Üyeleri,

1 Ocak 2005'ten - 31 Aralık 2005'e kadar tüm .info uzantılı alan adlarını YILLIK sadece 1 $'a anında kaydedebilirsiniz.

Sipariş sayfası

Sorularınız için Ticket ve İletişim Sayfası

Alan adı ile birlikte Kontrol panel şeklinde bir alan adı kontrol sayfası verilmektedir. Buradan DNS'den, Child name'e ve Cname'e kadar tüm yönetimi kendiniz yapabilirsiniz.

.info domain = 1 (Bir) $
örn. www.sizinsiteniz.info şeklinde
1 yıllık alan adı tescili = 1 Dolar

Saygılarımızla,
www.internetteyiz.biz

Hızlı cevap alabilmeniz için, Ticket Destek sayfası En Hızlı Müşteri Destek Sayfası

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
1.11 ..
Tabiiki siz directi'den fazla domain alıp fazla kredi eklediginiz icin size 1 $ a veriyorlar sanirim.
Arkadaslar internetteyiz.biz sitesini öneririm. Benim resellerim var kendilerinde ve cok memnunum. Zaten directi ile calisiyorlar. Directi'nin sistemide cok guzel. Benim hem internetteyiz.biz'de sub resellerim, hemde directi'de ana resellerim var..
Bedavaya almaktansa bence 1$'a almak daha iyidir. Tabi mantık bunun neresinde diyeceksiniz muhtemelen. Ama bedava'ya alanlarin baslarina olmadik isler gelebiliyor.
Ayrica internetteyiz.biz'de normal bir hesap degilde reseller hesabi acmanizi oneririm.. Mesela ben 6,75 $ dan 4 veya 5 domain almistim. 2,5 $ extra kredi eklediler saolsunlar..
Bunun disinda muhtemelen bende yakin bir zamanda domain satisi yapacagim. 6,4 $ 'a vermeyi dusunuyoruz. Tabiiki bu zararıma oluyor. Ancak Paypal'daki parayı %10 Komisyon ile bozdurmaktansa 0,30 $ zarar ederim daha iyi.. Hem vatandasa hizmet etmis olurum ;)

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
WhiteKey' Alıntı:
o kampanyalar 2005 e kadar değilmiydi ?ben öyle hatırlıyorumda yani 3 saat falan kaldı. çoğu bitirdi zaten
Evet 2004 Sonuna kadardı....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.