İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnforesim Video Scripti v1 (Wp Sef Yapı - 8 Tasarım - Sosyal Medya - Botlar) 50 TL !

inforesim

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Haziran 2010
Mesajlar
170
Reaction score
5
27bead0f.png

Özellikler çok uzun olduğu için, Burada Demo / Fiyat gibi bilgilerden bahsedeceğim.

Demo : Pm ile Verilecektir.
Fiyat : 50 TL
Lisans Sistemi : Domain
İletişim : [email protected]
Not : Kısa Süreliğine, Logo ücretsiz tarafımızca yapılacaktır.
Not 2 : Kurulum Ücretsiz Olarak, Tarafımızca Yapılmaktadır.

Not : İyinet.com da pek online olamıyorum, Msn eklerseniz daha sağlıklı iletişim kurabiliriz.

İnforesim Video Scripti v1 Nedir ?
İnforesim Video Scripti v1 hem görsel hemde yazılımsal olarak, Tamamen video için hazırlanmış bir yazılımdır.

İnforesim Video Scripti Neden 50 TL ?
Scriptin özelliklerini incelediğiniz de, Neden 50 TL sorusu aklınıza gelecektir. Çünkü script asıl değerinin çok aşağısında satılmaktadır. 50 TL olmasının sebeplerinden bir kaçı ;

1. Sürümünden kazanma mantığı
2. Herkes Faydalansın

3da48080.png




Üstlerine Tıklayarak, Büyük Hallerini Görebilirisiniz - Tüm Tasarımlar Yanında Verilecektir.

1df66ec0.png

Özellikler Çok Olduğu İçin, Yazı Biraz Uzundur.

Video Sef Yapı Kontrolü

b5685be3.jpg


Kategori - Video Başlığı - İd Kullanabilirsiniz. İsterseniz izle/$baslik tarzı da kullanabilirsiniz.

Bu özellik sayesinde, Wordpress'de olduğu gibi video adreslerini istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Yani isterseniz, inforesim/r10/$videobaslik/$kategori/$id yapın, İsterseniz $baslik yapın.

Sosyal Medya Özelliği (28 Sosyal Ağ'ya Tek Tık)

c3b0c647.jpg


Admin Panel'de bu konu ile ilgili döküman bulunmaktadır.

Bildiğiniz gibi, Google Caffein ile Sosyal Medya nın önemini açıkça vurguladı. Bu özellik tamamen bunun için tasarlanmıştır. 28 adet sosyal servis den istediğinize üyeliğiklerinizi bağlıyorsunuz. Ardından içerik eklerken Sosyal Medya yı işaretlerseniz, Otomatik bağladığınız üyeliklerinize Konu Adı : Konu Adresi Şeklinde çıkıyor. Facebook a yollandığında ise, Normal bağlantı paylaşılmış gibi çıkar.

Player Kontrolü

d1aa4726.jpg


Resime Sığmadığı İçin, 106 Adet'de Player Tasarımı Vardır.

Player Kontrolü sayesinde, Tek tık ile playerınızı düzenleyebilirsiniz. Embed kodu almış kişilerde de anında yansır.

Yorumlarda Gravatar Özelliği

07c90cae.jpg

Aklınız da ilk olarak, Gravatar da ne ! gibi bir soru oluşabilir. Gravatar WordPress.com, IntenseDebate, VideoPress, Polldaddy vB. servislerle anlaşmalı bi sistemdir. Bu sistemlerde resminiz bulunuyorsa, Attığınız yorum da bu sistemlerde kullandığınız email adresinizi yazarsanız, Otomatik avatar kısmında kullandığınız avatar geliyor !

Google/Site İçi Aramaları Kayıt - Etiket/Aramalara Rastgele Video

1bbbe4e1.png


İsteğe Bağlı Spam Makinesı !

Admin Panel ayarlı olarak, Google'den Gelenleri ve Site içi aramaları kayıt edebilirsiniz. İsterseniz onaysız etiket olarak kayıt eder, İsterseniz direk onaylı olarak kayıt eder. Eğer etiket sonucunda veya Arama sonucunda video yok ise veya Sayfayı dolduracak kadar yoksa, Admin panel den rastgele video getir özelliğini açarsanız, Sayfa dolacak kadar rastgele video atayacaktır. Yani : 1 sayfada 10 video var ise, 3 tane çıkıyorsa Otomatik sistem 7 tane rastgele video atar.

Çift Dil Özelliği

94d5ee76.gif


Tek Tık ile Scriptinizin Dilini Değiştirebilirsiniz.

Yurt dışı atılımları olanlar için süper bir özellik, Bildiğiniz gibi adsense Türkiye için ölü kazandırıyor. İsteyenler yabancı dil kullanarak, Yabancı site açabilirler. Script %100 yabancı dile döner.

Yorum Botu

5e64073a.jpg


Yorum Botu Sayesinde, İsim ve Yorumlar girersiniz. Ardından bot çalıştır dediğiniz de, Belirttiğiniz video sayısı kadar Rastgele Videolara yorum atar. İsimleri ve Yorumları kombinasyon yöntemi ile rastgele eşleştirir ve Rastgele videolara atar.

Ping Özelliği

a09bf652.png

Pingil özelliği sayesinde, Pingil a bağlı (Ping-o-matic vs.) servislere, Tek tık ile yeni girilmiş konunuzu pingleyebilirsiniz ! Yapmanız gereken bot veya Normal içerik eklerken Pingle butonunu işaretlemeniz. Otomatik olarak yeni konunuzu pingleyecektir.

Meta Tag Ayarları

6612a2df.png


Tüm Sayfaların Meta Taglarını, Tek Tık ile Yapabilirsiniz !

Her Meta Tag ayar sayfasında, Hangi değişkenleri kullanabileceğiniz den bahsedilmiştir ve Örnekli şekilde anlatılmıştır. Ana sayfadan tuttun, İletişim sayfasına kadar tüm sayfaların ayarlarını (Title-Description-Keyword) ayarını yapabilirsiniz. Örnek : Video da, Başlık - Zaman(Eklenme Tarihi) - Kategori adı - İd vs. Kullanabilirsiniz.

Video Sitemap - Etiket Sitemap - Normal Sitemap - RSS

6e3ae862.jpg


Google'ye Tam Destek !

Video Sitemap ile, Kolayca video indexi alabilirsiniz (Kurulan ilk siteler ilk 3 gün içinde neredeyse tüm konuları video indexi alıyor), Etiket ve Normal sitemaplar ile de hızlı index alabilirsiniz. Rss ile ziyaretçileriniz sitenizi kolayca takip edebilir...

Başlık Kontrolleri (Seocular Bayılacak)

366fd7df.jpg


Kelimelerde Rekabet Daha Kolay !

Seo cu arkadaşlar, Belirli bir kelimede rekabet ederken bu kelimeyi devamlı kullanmak zorundalar dır. Bunun için, Scriptteki Yeni Videolar - Sponsor Reklam - En Çok İzlenenler vs. Tüm sütünların isimlerini kontrol edebilirsiniz ! Hepsi admin panele bağlıdır. Değişiklik yapıp, Tamam demeniz ile Script te aktif olur.


Botlar

28f088dd.jpg


İçerik Eklerken, Yardımcı Arkadaşlar :)

5 Adet bot bulunmaktadır. Bunlardan 3 ü flv özelliği gibi player da oynatabilme özelliğine sahiptir.
Youtube Botu : Flv / Embed
Facebook Arama Botu : Flv
Facebook Sayfa Botu : Flv
Video Mynet Botu : Embed
Timsah Botu : Embed

Reklamlar

6a9d3345.png


Tüm Reklam Alanları Kontrolü :)

Script te ki reklam alanlarına, Kod girmediğiniz taktirde kaybolur ve Orasının reklam yeri olduğu anlaşılmaz. Reklam Alanları :
Header Reklam
Sağ Kayan
Sol Kayan
Ana Sayfa 3 Adet Reklam Alanı
Sağ Menü 2 Adet
Video Altı
Video Üstü
Kategoriler/İletişim/Arama 2 adet Reklam Alanı



Cache Özelliği

39a4e2c1.png


Yüksek Hitlerde - Yüksek Performans

Cache özelliği sayesinde, Yüksek hitlerde sunucuyu yormasını engelleyebilirsiniz. Admin panelden cache aktif edebilir - Süresini belirtebilir - Cache klasörünü temizleyebilirsiniz.

Filtre Özelliği

3bc8da14.png


Yasaklı Kelimeler, Etiket Olarak Kayıt Edilmesin

Filtre özelliği ile Girdiğiniz kelimeler aramada var ise veya Google dan gelen kelimede var ise Etiket olarak kayıt edilmez. Ama arama yapılır.

Facebook ve Youtube Otomatik Player da !

e214cf0f.png



Elle içerik eklerken, Embed kısmına Youtube Video Adresi veya Facebook Video Adresi yazarsanız, Otomatik playerınıza alır. 20 dk lık, Config cachesi vardır. Yani bildiğiniz gibi artık Facebook tokenli çalışıyor. Her izleme de, Facebook a sorgu yollamasın diye, 20 dk da bir Otomatik facebook video adresini yeniler. Youtube ise sabittir.

02d59857.png


Flv mi Embed mi ?

Embed kısmına, Embed mi eklemişsiniz Yoksa direk dosya adresimi (Flv,Mp4 vs.) eklemişsiniz otomatik anlar ve Otomatik playerınıza alır.

Otomatik Embed Verme

Eğer, Flv(mp4 vs.) eklediyseniz video altında Embed Kodu yeri çıkar. Eğer embed kodu ise, Otomatik kaybolur. Çıkan kodu kişi sitesine eklerse, Sizin playerınızda videoyu oynatabilir. Yani tamamen timsah/video.mynet tarzı embed verme yöntemi.

Video Şikayet

Her videonun başlığının yanında, Ünlem butonu vardır. Butona tıkladığınızda, Şikayet ekranı gelir ve Kişi konu, Şikayet sebebi gibi bilgileri doldurur ve yollar. İşlemi yaptık dan sonra, Otomatik şikayet talebi admin panelize gelir. Oradan gönderilme zamanı (Saniyeye Kadar) görebilirsiniz ve Okuduğunuz sayfada, Video'yu sil demeniz ile video silinir.

İletişim

İletişim bölümün den gönderilenler, Panelize düşer. Silebilir ve Gönderilme tarihi vs. Bilgilere ulaşabilirsiniz (ip vs. dahil).

Kategoriler Sayfası

Bazı A.......t siteler de bu özelliği görmüş olabilirsiniz, Tüm Kategoriler sayesinde, 1 Sayfada tüm kategori isimleri sıralanır ve Her kategori başlığı altında o kategoriye ait son 4 video çıkar.

Kategori Silerken, Video Transferi

İsterseniz, Kategori silerken Kategoride bulunan videoları, Başka kategoriye aktarabilirsiniz veya Hem kategoriyi, Hem de ekli tüm videoları silebilirsiniz.

Embed Boyutlandırma

Embed kodu ile Video eklediyseniz playerı tasarıma oturtmak için uğraşmanıza gerek yok ! Width, Height boyutları ne olursa olsun, Sistem otomatik kendi tasarımına oturtacak şekilde uyarlar.

Güncelliğin Önemi

Güncelliğe ve Konu bütününe çok önem verdik. Gerekli olan yerlere, Gerekli şeyleri ekledik. En basitinden : Video içindeki benzer videolar, Benzer video olmasa dahi Rastgele Videoları bulunduğu kategoriden getirir ve Video sayfasında her sayfada sabit olan şeyleri koymamaya özen verdik(ve Bir Çok Sayfaya)

Kolay Tasarım Düzenleme

Scriptin 3 adet, Tasarım dosyası vardır. Düzenlemek kolaydır ve Bu dosyalarda php kodu çok azdır. 1 adet ioncublu dosya vardır.

Sunucuya Resim Çekerseniz, Büyük Tasarruf !

Sunucuya resim çektirirseniz, Hem resmin formatını Gif/Png >> Jpg yapar ve Hemde tasarım için gerekli boyuta getirir (Resim Özgünlüğü), 150 kb lik bir resim 4,5 kb ye kadar düşebilir. Buda hem özgünlük / Hem resimler sizde barınır / Hemde resimler özgün olur

Admin İşleri

Size bölümlerin özelliklerinden bahsedeceğim.

Etiketler : Onaylı/Onaysız 2 ye ayrılır. İster onaylarsınız, İsterseniz onaylamazsınız
Yorumlar : Onaylı/Onaysız 2 ye ayrılır. Gelen yorumları düzenleyebilirsiniz.

Eklediğiniz içeriği düzenlerken, Resmi çekmesini sağlayabilirsiniz ve Sosyal Ağlara Gönderme / Pingleme özelliklerini de yapabilirsiniz.​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

inforesim

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Haziran 2010
Mesajlar
170
Reaction score
5
Demolar Gönderild, Hayırlı Satışlar dediğin için de teşekkürler. Msn ile irtibatı daha kolay sağlayabilirsiniz. Msn adresim : [email protected]
 

webkare

1
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ocak 2009
Mesajlar
1,810
Reaction score
20
Konum
Ankara
Scripti şöyle bi inceledim mükemmel özelliklere sahip. Almayı düşünüyorum yakında iletişime geçerim.
 

inforesim

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Haziran 2010
Mesajlar
170
Reaction score
5

silver2941

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Haziran 2011
Mesajlar
380
Reaction score
0
pm

özellikler güzel temada gayet iyi fiyatta iyi nerden alcaz???
 

inforesim

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Haziran 2010
Mesajlar
170
Reaction score
5

***mahmut***

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Ağustos 2010
Mesajlar
164
Reaction score
3
Hocam rica etsem ben de demo alayım video sitesi düşünüyordum zaten
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst