Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyan öğrenciden çeviri

E

echo

Misafir
bi tanıdığımın ricası üzerine açıyorum bu konuyu. Kendisi ankara üniversitesi ingiliz dil ve edebiyatı bölümünde okuyor.Ücret sayfa başı olmak üzere türkçe-ingilizce, ingilizce türkçe çeviri yapıyor.Çok ayrıntılı olmamak koşulu ile çeviriler yapabilir.

Çevirelecek metinler Microsoft Office Word e yapıştıracak font Times New Roman olarak ayarlanacak ve harf boyutu 13 olacaktır.tam hesaplamadım ama ortalama bişeyler çıkartmaya çalıştım.Vereceğiniz makalelerin sayfa sayısı böyle hesaplanacaktır.

Sayfa başı 9 ytl ilgilenen p.m atabilir.

uyarın için tşkler admin

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
echo' Alıntı:
bi tanıdığımın ricası üzerine açıyorum bu konuyu. Kendisi ankara üniversitesi ingiliz dil ve edebiyatı bölümünde okuyor.Ücret sayfa başı olmak üzere türkçe-ingilizce, ingilizce türkçe çeviri yapıyor.Çok ayrıntılı olmamak koşulu ile çeviriler yapabilir.

Sayfa başı 9 ytl ilgilenen p.m atabilir.

Bu ilan biraz amatorce olmus.
Ceviriler sayfa bazli degil kelime sayisi bazinda yapilir.
1 sayfaya 500 kelime de sigar 100 kelime de, hele bu ilani gorenler mumkun olan en ufak fontlari kullanarak 1 sayfaya 1000 kelime sigdirirlar.

ileride cevirmen ve kullanicilar arasinda olusabilecek problemleri minimuma indirmek icin bu ilani yeniden duzenlemenizi tavsiye ederim.