İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İngilizce bilen?

rarfile

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Arkadaşlar bir vpn sitesine log tutuyor musunuz diye sorduğumda şu cevabı aldım. Ne demek istediğini anlayamadım.

"Sorry we missed your chat request earlier. Our service keeps basic connection logs for troubleshooting purposes only, and these logs are wiped every 24 hours."

Yani sistem log tutmuyor mu ?

Ayrıca bu linkte sayfanın en altına gelin. Orada "Safe, No logging" yazıyor.

Ayrıca sitenin anasayfasında yazan yazı;

We store NO traffic logs or history. Your privacy and security are important to us. Connection logs are erased every 24 hours.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Basit olarak tutuyorlarve 24 saatte bir siliniyor logları yanlış anlamadıysam. (pre intermediate çevirisi bu kadar oldu :) )

rarfile

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
24 saat nedir ki. 24 saat tutsun silsin benim için sürekli log tutmaması lazım.

Nightmare17

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Sorry we missed your chat request earlier. Our service keeps basic connection logs for troubleshooting purposes only, and these logs are wiped every 24 hours.

Üzgünüz önceki sohbet istediğinizi kaçırdık. Servisimiz basit bağlantı bilgilerini sadece yaşananlar problemlerde kayıt eder ve bu kayıtlar her 24 saatte silinir süpürülür demişler

We store NO traffic logs or history. Your privacy and security are important to us. Connection logs are erased every 24 hours.

Biz hiç bir kayıt veya geçmiş barındırmıyoruz, sizin gizliliğiniz ve güvenliğiniz bizim için önemlidir. Bağlantı kayıtları 24 saatte bir silinir. demişler

İlk başta hosting sandım ne dandik şey dedim ancak sonra domain adını görünce jeton düştü :D

Ekleme:

rarfile

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
teşekkürler yardımcı arkadaşlara.
ama spicevpn.com dan alıcam :)
we have no logs diyor.
bu adamın sitesinde altlarda tos falan diyor sakata gelmeyelim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.