İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İngilizce Çevirileri için Doğru Seçim

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaman zaman imzamda olmasına karşın böyle başlıklar açıyorum
öyle sanıyorum ki imzadaki ilanım çok dikkat çekmiyor

her ne ise,

Künye:

Anadolu Üni. İşletme Mezunuyum, 7 ay kadar İngilterede bulundum ve St.Giles College Pre. Course London dan Advanced Degree İngilizce Sertifikası alıp tr'de çeşitli yükümlülükleri tamamladıktan sonra yeminli ingilizce tercümanı oldum başka deyişle yasal olarak bunun lisansını aldım.

Özellikle işletme Alanında iyi olmakla beraber Teknik konular hariç her konuda çeviri hizmeti veriyorum.. alanımı açmak gerekir ise,

Yaklaşık 1 yıldır profesyonel anlamda şu başlıklar altında hizmet veriyorum

php dili dosyaları, tapular, sözleşmeler, boşanma ilamları, işletme konuları, kredibilite yazıları, resmi yazışmalar vb. konusunda hatırı sayılır bir deneyimim olmaklan birlikte istendiği takdirde pek çok önemli şirket ve özel kişilerden de
referans verebilirim...

Toplu çevirilerde özel iiskonto yapıyorum ve bunun yanında kaliteli çevirilerime kaşın sektör fiyatlarından %30 %40 civarında daha uygun çeviri yapıyorum..

Fiyat almak için Lütfen benimle iletişime geçin

saygılar

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
sayfa başına nekadar ücret alıyosun font büyüklüğü ile birlikte söylersen muhtemelen ilerde çalışabiliriz

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
türkçe - ingilizce sayfa başına makale çeviri ücretiniz nedir ( güncel makale )

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
favorites ve mathiaxbars, size msn adresimi pmden gonderiyorum.

p.s:

Arkadaşlar, ilginize teşekkür ediyorum genel olarak pmden ulaşanlar içinde ama lütfen mantıklı istekler ile geliniz. 50-60 sayfalık özellikle genellik kategorisinden çıkmış ve uzmanlık isteyen çevirileriniz için sayfa başına 1-2 lira gibi komik teklifler yapmayın.
100 sayfalık çeviri için totalde 50 ytl öneren oldu. :S Fiyatları siz değil biz belirliyoruz ama makul bir noktada muhakkak ki buluşuyoruz. Şimdiden söylüyorum

gerçekten eline kaliteli iş geçmesini isteyen, ancak piyasadan bir nebze ucuz ve güvenilir çeviri yaptırtmak isteyen gelsin. Onların önüne şirketden istiyorlar ise çalıştığım şirketlerden kişilerden istiyorlar ise kişilerden referanslarla çıkmaya hazırım.

Alenen fiyat teklifinde bulunmam, pmden gorusulur ve nihai bir karara ancak ben metninizi inceledikten sonra bulunurum. Kaldı ki, burada eğer ciddi iseniz gerçekten anlaşırız zaten. Aynı zamada bu foruma takılanların pek çoğunun halen öğrenci olduğunu ve bunları göz önünde bulundurduğumu da bilmenizi isterim.

saygılarımla

emrah

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.