İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ingilizce içerikli siteyi adım adım yükseltmek?

reprobate

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ekim 2005
Mesajlar
215
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.Arama kısmını kullanarak böyle bir konu bulamadım varsa özür dilerim.Bu forumdan türkçe sitelerin backlink , imleme , kayıt edilecek dizinler vs. hit arttırmak için gerekli olan herşey konusunda çok yararlandım. Fakat şimdi ingilizce site açtım ve bu tarz bir kaynak bulamadım burada. Yabancı içerikli siteleri olanlar tavsiyelerde bulunabilir mi acaba adım adım nasıl yükseltilir site?
 

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Ekim 2005
Mesajlar
1,005
Reaction score
7
Merhaba

İngilizce, tüm dünyada yaygın olan bir dil olduğundan rekabet çok fazladır. Naçizane tavsiyem SEO gibi arama motorlarını kandırmaya (bence Türk webmasterlerin seodan anladığı tam olarak budur) çalışmalar yapmak yerine, sitenize giren insanların başka yerde bulamayacağı faydalı içerik girmenizdir. Böylece doğal backlink kazanabilirsiniz. Bence asıl seo budur. Tecrübe ile sabittir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst