Sana Ulaşan ulaşşsın bu beni bağlamaz ben size madem yazdınız buraya tam olarak yazmanız gerektiğini mailinize ulaşanların sadece bilgiye ulaşmasının saçma olduğunu söyledim Eğer ki siz ömür boyu bu halininizle devam ederseniz hiç bir şekilde vakıf olamazsınız hala bütün sorularım cevapsız yine kıvırdınız işi başka yere bu boş meşguliyet değil yaptığınz bilgi paylaşımının eksikliğini söyledik yine söyle böyle deyip kıvırdınız bide bir nazikleştinizki of sormayın hele
''ben de yeni birşeyler öğrendim, siz hala karşı duruşunuzu koruyun, aman muhalefetten vazgeçmeyin''
demişsiniz öğrendiğiniz güzel bende öğrendim bazı tipler haksız olduklarını kabullenmeyince sağa sola kıvırır kıvırıp değiştiremeyince kaçar sanki kendinizi öyle bir söyledinizki çok önemli biriymiş gibi ''benim yaş kemalde beni soğuttunuz''aman ne üzüldüm başbakan mübarek senin ruh halinden BAANANE!!!
zorla kimseye ders verecek, yardım edecek halim yok, vız gelir tırıs gidersiniz.''
çok yardımcı oldun bir çoğumuzun bildiği bir sistemi söyliyerek
Ayrıca Ne dersi Bu Başöğretmen gibi önemli bir şahsiyet olan kardeşimiz ne ders verdi ama
''Erkekliğin %90 kaçmaktır'' dersini iyi verdin yani bu sözü söyliyeni haklı çıkardın helal olsun
Ayrıca türkçede tırıs diye bir kelime yok
''ben de yeni birşeyler öğrendim, siz hala karşı duruşunuzu koruyun, aman muhalefetten vazgeçmeyin''
demişsiniz öğrendiğiniz güzel bende öğrendim bazı tipler haksız olduklarını kabullenmeyince sağa sola kıvırır kıvırıp değiştiremeyince kaçar sanki kendinizi öyle bir söyledinizki çok önemli biriymiş gibi ''benim yaş kemalde beni soğuttunuz''aman ne üzüldüm başbakan mübarek senin ruh halinden BAANANE!!!
zorla kimseye ders verecek, yardım edecek halim yok, vız gelir tırıs gidersiniz.''
çok yardımcı oldun bir çoğumuzun bildiği bir sistemi söyliyerek
Ayrıca Ne dersi Bu Başöğretmen gibi önemli bir şahsiyet olan kardeşimiz ne ders verdi ama
''Erkekliğin %90 kaçmaktır'' dersini iyi verdin yani bu sözü söyliyeni haklı çıkardın helal olsun
Ayrıca türkçede tırıs diye bir kelime yok