İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ingilizce için materyal

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar geyik bölümüne alakalı mı artık alakasız mı bilmiyorum durmadan konu açıtorum ama forum da sorumu hangi başlık altına yazacağımı karar veremedim buraya yazdım neyse...

arkadaşlar ingilizce öğreniminde dinleme çok önemli denir...hergün bir kaç saat bilinçli bilinçsiz dinlemek lazımmış:D

ben mp3 de gün içinde dinleyebileceğim kaynaklar arıyorum ama bulamıyorum ..bilgisi olan var mı? şarkı değil....:D hikaye kitabı(kaset varda walkman piyasadan kalktı) filmlerin konuşmaları olur...

teşekküler

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bu konu kayda değer bir konu, benim aklıma ilk olarak youtube.com da ve diğer video sitelerinde birçok kaynak bulabileceğin aklıma geldi, ayrıca macromedia, google vs. gibi sitelerinde kendi sistemlerini anlatmak için hazırlamış olduğu videolarda çok akıcı ve net bir konuşma bulabilirsin öyle sanıyorumki bu tarz sitelerde aradığını bulabilirsin.
http://www.youtube.com/results?search_query=lesson
http://www.youtube.com/results?search_query=talk
vs. gibi aramalarda yapabilirsin

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya youtube iyi bir kaynakta ben bilgisayar başında izlemicem...mesela gün içinde otobüste gidiyorum kulak dolgunluığu olması açısından mp3 ten atıyorum bir kitap dinliyorum.
yoksa film izlemek ingilizce yi geliştirmek içi çok iyi bir yöntem çevremde bu yöntemle ingilizceyi halledenler var.
dediğim gibi bana mp3 için kaynak lazım.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bu tür hikaye mp3'lerini nedense hep ingilizler seslendiriyor. tamam onların dili olabilir ama ingiliz aksanını hiç sevmemişimdir :) ama tabi ki daha anlaşılır ve yavaş konuştukları için faydalı olacaktır.

evde bulunduğun süre içinde de yabancı dizileri (cnbce) izlersen çok iyi kulak alışkanlığı yapıyor.

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işte bu arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim aslında google da herşey var ama doğru sözcükleri yazmak lazım:) evet bunlar ilaç gibi oldu.

cnbc dizileri gerçekten çok faydalı.bir arkadaşım var üniversite boyunca cnbce izleyerek ingilizcesini çok iyi bir konuma getirdi.yurt dışına mastera giden arkadaşlarım vardı onlardan daha iyi bir ingilizce ye sahipti...

tekrar herkese teşekkür ediyorum.bu ingilizceyi halletmek lazım!!!!!!!!

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
lostu izle (alt yazılı) bi bakmışsın alt yazıya bakmamaya başlıyosun

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bu ne lost çılgınlığıdır ya:D herkes bir lost tutturmuş bir izlemek kısmet olmadı:D

ya birşeyler izlemeye çok vaktim yok o yüzden hareket halindeyken dinleyebileceğim kaynaklara başvuruyorum.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya bu ne lost çılgınlığıdır ya:D herkes bir lost tutturmuş bir izlemek kısmet olmadı
bende nedir bu lost çılgınlığı diyodum, 2 aydır elimde bulunmasına rağmen bir türlü başlayamamıştım, dün başladım sonunda, 3 bölüm izledim, henüz pek bişi yok :) şimdilik bende prison break çılgınlığı var :p

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende nedir bu lost çılgınlığı diyodum, 2 aydır elimde bulunmasına rağmen bir türlü başlayamamıştım, dün başladım sonunda, 3 bölüm izledim, henüz pek bişi yok :) şimdilik bende prison break çılgınlığı var :p

dizilerle yaşıyoruz:D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
yaa yeni başladım 10 a kadar geldim bende öyle diyodumda , dizi soru işaretleriyle dolu ondan izliyosun yoksa ilk sezon bişey yok diyolar zaten

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.