İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ingilizce mail çeviri isteği

burak34

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ekim 2012
Mesajlar
140
Reaction score
0
arkadaşlar aşağıdaki ing.mesajı bana çevirebilirmisiniz saolun:
1.mesaj:
As a seller you should provide me with an appraisal first. This is a reasonable practice.

I've found not all the appraisals are accurate and provide the trademark infringement verification. So I accept real manual appraisals from trusted sources only.

As to the most known brands: the more orders the company gets, the less time they can afford to spend on each appraisal.

I wanted to use Afternic.com but looks like this company has a bad reputation. Afternic's appraisal service has a lot of bad reviews.

I was told about manual research service from http://www.DomainMart.com. It costs - $200/hour and they don't offer trademark infringement verification.

Many experienced sellers suggested Go Appraiser! as a trustworthy manual service. They charge about 50 euro per name and provide free trademark infringement verification. We've read only positive comments about them.
Best regards,

2.mesaj:
Very good but Sedo appraisal service does not include the trademark infringement verification. So it's not acceptable in our case.

Many experienced sellers suggested http://tinyurl.com/goappraiser. They provide the free trademark infringement verification with the appraisal service. They are also doing a much more in depth analysis.
 

Dream Prince

1
İyinet Üyesi
Katılım
10 Ağustos 2011
Mesajlar
500
Reaction score
0
Konum
frtr
Bir satıcı olarak ilk bir değerlendirme bana sağlamalıdır. Bu makul bir uygulamadır.

Tüm değerlendirmeler doğru ve marka ihlali doğrulama sağlamaz bulduk. Yani sadece güvenilir kaynaklardan gelen gerçek kılavuzu ekspertiz kabul.

En bilinen markalar gibi: şirket alır daha fazla sipariş, daha az zaman onlar her değerlendirme üzerine harcama yapabiliyor.

Ben Afternic.com kullanmak istedim ama bu şirket kötü bir üne sahip gibi görünüyor. Afternic en değerleme hizmetini kötü değerlendirme bir yeri vardır.

Ben http://www.DomainMart.com manuele araştırma hizmeti hakkında söylendi. $ 200/hour ve marka ihlali doğrulama sunmuyoruz - Bu maliyeti.

Birçok deneyimli satıcılar Değerleme git önerdi! güvenilir bir kılavuzu hizmet olarak. Onlar adı başına yaklaşık 50 euro ücret ve ücretsiz marka ihlali doğrulama sağlamak. Biz onlar hakkında sadece olumlu yorumlar okudum.
Saygılarımızla,

2.mesaj:
Çok iyi ama Sedo değerleme hizmetini marka ihlali doğrulama içermez. Yani bizim durumumuzda kabul edilemez.

Birçok deneyimli satıcılar http://tinyurl.com/goappraiser önerdi. Onlar değerleme hizmeti ile ücretsiz marka ihlali doğrulama sağlamak. Onlar da derinlemesine analiz çok daha yapıyoruz.

Translate :D
 

burak34

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ekim 2012
Mesajlar
140
Reaction score
0
tranlate devrik çeviriyor o kadar biliyorum saolasın yinede
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst