İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ingilizce makale yazacak.

Person

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
Arkadaşlar ingilizce bir site için makale yazdırılacak.

konu : Türkiye ve Yunanistan'ın plajları
kelime ve resim : En az 150-200 kelime ve 1 adet resim
ücret : 1 tl

Arkadaşlar fiyat ucuz pahalı gibi yorumlar yazmasanız sevinirim..

Deneme amaçlı bir makale istiyorum, eger olumlu olursa makale yayınlanır ve ücreti ödenir, olumsuz olursa makaleniz kesinlikle yayınlanmaz ücrette ödenmez..

ödeme : her 10 makalede, sadece garanti bankası hesaplarına..

ilgilenen arkadaş konu altına yada pm ile ulaşabilir..

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
digital pointe üye olup oradan hintli yazacak bulabilirsin.

Türkiye'de zor bu fiyata hem de ingilizce

cFrog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
bu fiyatlara translate kullanarak yazarlar hocam ancak:eek: arkadaşın dediği gibi v4.net veya digitalpointe üye olmanı tavsiye ederim.;)

Person

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
Arkadaşlar ücret az biliyorum, Türkçe veya İngilizce ama boş zamanı olan, kendini geliştirmek isteyen varsa sürekli iş verebilecegim için bu fiyatı koydum.

Yani sadece 3-5 tane yazdırıp yeterli demiycem. Bazen Türkçe konuyu ben bulucam işi alacak arkadaş İngilizce'ye ceviricek.

Aslında devamlıklık olacağı için fiyat normal. En azından boş zamanlarını değerlendirmek ve kendini geliştirmek için bi fırsat.

İngilizce bilen biri İngilizce makale kolay yazabilir, Türkçe bilende Türkçeyi kolay yazabilir.

Türkçe 200 kelimelik bir makale 30 dakikada bitorsa, İngilizce bilen biri içinde aynı süre yeterli olur. Türkçe 30 dakika İngilizce 3 saat oluyorsa zaten İngilizce bilmiyor demektir...

Ayrıca öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim..

AnNoX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam bak ben bilgisayarcıyım. Gelen müşteriler bir sayfa yazı getiriyor ortalama 300-350 kelimelik. Sayfası 4 lirayı 5 lirayı buluyor müşterisine ve konuya göre :)
Bu hemen hemen her yerde böyle ki Mersin bu konularda oldukça ucuz bir yer. Fiyatta iyileştirme yaparsanız muhtemelen kolayca bulabilirsiniz bu işi yapacak birisini.

Size önerim:

1) Makaleyi siz verin (Türkçe veya İngilizce) Fiyatı 2.5-3 Lira yapın onlar "YORUMLAYARAK" yazsınlar ( Özgün içeriğe dönüşmüş olur bu sayede )

2) Fiyatı 3-4 Lira yapın C/P içerik kesinlikle kabul etmeyin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.