İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ingilizce site

nexon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaşlar ingilizce sağlık sitesi açtım çevirileri kendim yapıyorum.Şuan site yeni olduğu için backlink falan eklemedim arama motorlarına kayıt yaptırmadım.Google url ekleme yapmadım webmaster tools da tanıtma yapmadım.Yapmamamın nedenleri siteyi googlea tamamen ingilizce tanıtmak gerekiyormuş.Bunları nasıl yapabilirim.İngilizce sitesi olan tecrübeli kişiler sorularımı cevaplarlarsa sevinirim.

İngilizce bir site nasıl olmalı gerek adsense gerek konu açısından bildiğiniz püf noktaları, taktikleri, wordpress temaları paylabilirseniz çok iyi olur.

Webmaster tooldan site cografi konumu ingiltere yada amkerika seçin demişler bunun gibi bilgiler istiyorum.Hangisi seçmeliyim vs İng. mi abd mi

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Çevirileri ve özgün içerikleri sürekli olarak eklersen iyi olacaktır, günde ilk zamanlar 5 tane falan içerik kafi gelebilir, en baştan adsense eklemeni önermem.. Arama motorlarına da ayrıca kayıt olmalısın ki siten tanınsın yavaş yavaş hiti artsın. :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Siteni ozel tanitmana gerek yok, ingilizce oldugunu zaten anliyor robotlar. Webmaster Tools a kayit yaptirdiginda da otomatik algilar, kendin de degistirebiliyorsun. Bu konuda birsey yapmana gerek yok, hostingi Amerika'dan almanda fayda var. Pingomatic araciligiyla yeni icerik girdiginde pinglersen 2-3 gun icinde indekslenir. Daha hizli olmasi hic digg, stumbleupon, folkd gibi sitelere ekleme yap.

nexon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
webmastertoolstan coğrafi konumu ne yapayım?

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Yurtdışı olarak ayarlamanı tavsiye ederim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.