İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İngilizceden Anlayan Ortak Arıyorum

onder1

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Aralık 2010
Mesajlar
22
Reaction score
0
Yeni bir web sitesi açmayı düşünüyorum, sitenin içeriğini hakkında yüz yüze görüşülerek bilgi verilecektir. Şunu belirtmek istiyorum sitede alıntı konu paylaşımı yapılmıcak hiç bir sitede bulunmayan konuları paylaşımı yapıcam bu paylaşımlar ile bizi googlede en üst sıralara çıkaracağından eminim elimde çok büyük bir kaynak var tabi bu kaynaklar ingilizce bunun için sitede 2, 3 adet ingilizceden anlayan kelimeleri iyi bilen kullanan türçeyi güzel yazan kişiler alacağım. Bu kişilere özel bir rütbe verip reklam alanlarından veya sitenin herhangi bir kazancından pay vereceğim. İlk olarak site ücretsiz bir host ile tanıtımı yapıcaktır. İlerde çok büyük bir yoğunluk olursa ki bundan eminim o zaman paralı bir host ile domaine geçilecektir. Ben bu işi başaracağımdan eminim benimle beraber aynı yolda ilerlemek isteyen arkadaşlar arıyorum
iletişim adresim: [email protected] bana bu msn adresinden ulaşabilirsiniz.
 

indirim

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Nisan 2012
Mesajlar
11
Reaction score
0
Hiçkimse sizin olası reklam gelirinizden komisyon almayı kabul etmez. Değil komisyon tümünü verseniz dahi aklı başında ve başarılı bir tercüman maaşlı bir iş yerine sizinle çalışmak ister.
 

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Kasım 2004
Mesajlar
7,485
Reaction score
63
Konum
Antalya
Bu şartlar altında ortak bulmanız zor görünüyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst