İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnsanların zoru nedir ??

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açıkcası haklısın doğrusunu söyleek gerekirse bende artık sadece belirli koularda mesaj atmaktayım hani site inceleyeceğim olumsuz yanlarıını söyleyeceğim sonra elalemin adamından laf işiteceğim ben ne işiteyimki ? bu yüzden hiç uğraşmıyorum bizim insanımıza ancak duymasını istediğini söylemek gerekir madem öyle onu söyleyeceğime hiç mesaj atmam daha iyi :)

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
hani ben hani ben :p

yeni siteler bölümüne korkutan bişe yazamıyorum :s ters ters cevaplar yazıyolar bende rahat durmam sonra ceza almaya gerek yok

ep geyiq ep geyiq nere kadr kardeşimmm (uhahha)

Aklıma gelmeyen değerli isimlerden birisin sende kardeşim kusura bakma...

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Aklıma gelmeyen değerli isimlerden birisin sende kardeşim kusura bakma...

yok be abi bende iş kalmadı eskisi gibi heycan yok içimde ama gerçekten iyinette çok değerli isimler var ama onlarda soğudu gibi :(
yeni üyelikler :
a.) davetiyeli olsun
b.) admin ve modlar tarafından onaylı olsun
c.) yeni üye olmasın
d.) aynen devam

ben b derdim

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Kaliteli insanların kaliteli cümleler ile benimle hem fikir olması gerçekten çok sevindirici ben sizinle İNŞALLAHU TEALA Türkiye Web Sektörünün daha iyi yerlere geleceğine eminim...
Tabi daha bir çok kaliteli insan var buraya birşeyler yazmamış
Angelo
mehmet
Çakırx
Antitrust
Mathi
Loi
Aklıma gelmeyen bir çok isim ....

Üzülüyorum neden biliyormusunuz YENİLER SİZLERİN PEŞİNDE KOŞMASI LAZIM çünkü gelecek bilgili insanlarda GEYİK te değil..

yazacak yüzümüz yok :( Elimizden geldiğince engellemeye calışıyoruz bazılarına düzelebilceğine inandığımız oluyo evet ama yanlış birşeyler yapanlar oludu olucaktırda.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar,sizinde belirttiğiniz gibi bu tarz mesaj yazanlar,genç arkadaşlarımız.Sanırım onlara bizde yol göstermezsek,doğru yolu hiç bulamayacaklar.

Msn'e gelen, beni hiç tanımadığı halde "baq ganga,naper,moruq" gibi ,garip cümleler kuran kişileri engellemek geliyor içimden ama yine de onlara normal bir Türkçe ile cevap verince,ders alacaklarını düşünüyorum.O yüzden her ne kadar, o garip kelimeleri kullanıyor olsalarda yinede hoşgörülü davranmalıyız.Çünkü iyi veya kötü onlar bizim geleceğimiz...

Lütfen tüm konulara iyi veya kötü eleştirinizi yapın.Size ters yanıtlar bildirenleri özel mesaj ile veya mod bildir tuşuyla bize bildirin.Bırakın gerekli işlemi biz yapalım.

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Webmaster forumlarında bunu malesef engelleyemezsiniz arkadaşlar. Burada asıl problem şu;
Eskiye nazaran daha az konu açıldığı ve daha az paylaşım yapıldığı için bu mesajlar artık daha çok gözümüze batmaya başladı hepsi bu. Emin olun daha çok konu açılıyor olsaydı o kadar da önemsemezdik bunları. Bazen konu kıtlığından saçma sapan tanıtım topiclerinde geyik çevirir hale geliyoruz. Olmasa daha iyi tabi.

@visitistanbul'un kaliteliler listesine girememek koydu bana :(

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Webmaster forumlarında bunu malesef engelleyemezsiniz arkadaşlar. Burada asıl problem şu;
Eskiye nazaran daha az konu açıldığı ve daha az paylaşım yapıldığı için bu mesajlar artık daha çok gözümüze batmaya başladı hepsi bu. Emin olun daha çok konu açılıyor olsaydı o kadar da önemsemezdik bunları. Bazen konu kıtlığından saçma sapan tanıtım topiclerinde geyik çevirir hale geliyoruz. Olmasa daha iyi tabi.

@visitistanbul'un kaliteliler listesine girememek koydu bana :(

Estağfirullah arkadaşım öyle birşey yok...

leMAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tabi daha bir çok kaliteli insan var buraya birşeyler yazmamış
Angelo
mehmet.

forumda kaliteli insan bıraktınızmı kendinize sorunuz abii:D yazdıklarınızdan sadece yukarıdakiler bence WEB konusunda en bilgili, abii sende forumda tam ABİ olmuşsun ne iş

not:

bu başlık dışarıdan gözükmüyor, ne kadar çok gizlenecek faaliyet var bu başlıkta

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
forumda kaliteli insan bıraktınızmı kendinize sorunuz abii:D yazdıklarınızdan sadece yukarıdakiler bence WEB konusunda en bilgili, abii sende forumda tam ABİ olmuşsun ne iş

not:

bu başlık dışarıdan gözükmüyor, ne kadar çok gizlenecek faaliyet var bu başlıkta

Hiç komik değil ne konu ne yazdıkların. evet visitistanbul ABİ yaşcada bilgi olarakta o üsteki yazdıkları ve yazamadıkları kullanıcılarda sorunun olduğunda sorduğunda hiç çekinmeden cevap veren insanlar.

leMAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
geyik bölümünde değiliz komik bir şey yazmadım herkes fikrini belirtemiyecekmi abii
Hiç komik değil ne konu ne yazdıkların. evet visitistanbul ABİ yaşcada bilgi olarakta o üsteki yazdıkları ve yazamadıkları kullanıcılarda sorunun olduğunda sorduğunda hiç çekinmeden cevap veren insanlar.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9

not:

Canım kardeşim bence sadece uç olmak ile değil bilginle sivrilmeye, uç olmaya bak bu sana daha iyi gelecektir..
Biliyorum ve mesajlarında görüyorum uç görünmeyi seviyorsun..

@Byron Allah razı olsun kardeşim teşekkürler...

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
"forumda kaliteli insan bıraktınızmı kendinize sorunuz abii:D " "abii sende forumda tam ABİ olmuşsun ne iş "

3 sayfalık yazı kullanıcılar yazmış bir tanesi sırıtma isareti kullanmamış ve "sende forumda tam ABi olmuşsun ne iş" diye ve ya benzerinde bir yazı yazmamış.
Takdiri size bırakıyorum yanlış düşünceye sahip olmuşsam özür dilemesini ben bilirim.

leMAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
beni bir sen anlıyorsun abiii helal ya valla:)
Canım kardeşim bence sadece uç olmak ile değil bilginle sivrilmeye, uç olmaya bak bu sana daha iyi gelecektir..
Biliyorum ve mesajlarında görüyorum uç görünmeyi seviyorsun..

@Byron Allah razı olsun kardeşim teşekkürler...

LaTenT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Üyeler için bazı bölümlere ileti gönderme işlevi belirlenen bir ileti sayısından sonra aktifleştirilebilir. Yine aynı şekilde x iletisi olmayan üyeler bağlantı gönderemez; dosya ekleyemez vb. Böylece bazı üşengeç ama kaliteli kişileri kaçırmamış olur; yenileri forumda sarıp sarmalayıp buraya uyumlarını sağlayabilirsiniz. Uyum sağlamayacaksa da üye sayısını artırmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Kazan kazan taktiğine uygun bir karar olur.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122

not:

sizin seçtiğiniz dinde saygı yokmu , bizde var ama;)

leMAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kaliteniz yerlere düşmüş dinden bahsediyor siz forumun adını dininet yapın :D

burası ismailağa cemaatine dönmüş kaliteniz sıfıra inmiş dinden bahsedecek son insanlarsınız acıyorum size ve ABİİİ nize

hadi çabuk silin bu postu..

ama unutmayın sayın arkadaşlar bütün yazılanları resim aldım ve bundan sonrada alacağım

ikiyüzlülüğünüzü herkes görsün(yönetimin)

birde izmirli olacaksın kırmasın galiba bozukluk var
sizin seçtiğiniz dinde saygı yokmu , bizde var ama;)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
kaliteniz yerlere düşmüş dinden bahsediyor siz forumun adını dininet yapın :D

burası ismailağa cemaatine dönmüş kaliteniz sıfıra inmiş dinden bahsedecek son insanlarsınız acıyorum size ve ABİİİ nize

hadi çabuk silin bu postu..

ama unutmayın sayın arkadaşlar bütün yazılanları resim aldım ve bundan sonrada alacağım

ikiyüzlülüğünüzü herkes görsün(yönetimin)

birde izmirli olacaksın kırmasın galiba bozukluk var

Çok haklısın yaa pardon benim hatam saygının dinle alakası yok dimi insanlıkla alakası var :rolleyes:...

Ama sanırım bazılarının ihtiyacı olan birşey...Ve lütfen izmirin adını kötüye çıkarmayın izmir eşit bir yerdir ve hala her kesimden , insan olan sevilir...

leMAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
iki kelime webten anlamayan fotoğrafçı olduğunu zanneden birine abi demek mecburimi forumda merak ettim

saygısızlık nerede hangi mesajımda küfür var yada şiddet var....

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
ucuz mesajınızın görüntüsünü aldığınız iyi olmuş. ne kadar kalitesiz bir mesaj attığınız sizin dışında bir başkası görüntü almamışsa siz silene,düzenleyene kadar tüm üyeler tarafından görülecek. ne kadar güzel.

sana değil ama senin gözünde "din"i veya "din"leri bir tekele alındığını söyleyen, kalitesiz sıfatını yakıştırttıran kişiye acıyorum gerçekten. nerde öğrettiler dinlerin pis kaka birşey olduğunu ? hiçkimseye hiçbirşeye inanmak zorunda değilsin. ama herhangi bir inanca çamur atmak kendi kalitesizliğini gösterir sadece.

o mesajda belirtilen şey din değil saygı. göremedikten sonra 5 gözün olsa ne farkeder. bir "din" görüp bu kadar ateşlenmek. vay be

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.