öncelikle yazılanların büyük kısmını okumaya çalıştım keşke vaktim olsaydı da her değerli arkadaşımın yazdığı her satırı okusaydım, erdinç kardeşime büyük bir içtenlikle katılıyorum, çok yanlış şeyler yapılıyor ama bazen de hoş görüyorum bazı şeyleri, şöyle ki; bizler de heyecanlı olduk ilk sanal alemle tanışmalarımızda belki olmadık şeyler söyledik,yazdık v.s. bazı heyecanlı arkadaşlar saçma şeyler yazabiliyorlar tamamen iyiniyetli olarak ama ben kendi adıma konuşayım hiçbir zaman birşeyleri araştırmadan bakmadan o forumda belli bir bilgi sahibi olmadan bodoslama atlamadım, işte bunları yeni arkadaşlar çok yapıyor ki bunun yeniyle eskiyle çok alakası olduğuna inanmıyorum, yaşla da alakası yok tamamen çevre ve yetiştirilme tarzı, mesela bazı çocuk arkadaşlarımız var olmadık işler yapıyorlar bazıları da var ki 30 yaşındaki adamın göstermeyeceği olgunluğu gösteriyorlar bazen, burada yapılacak çok birşey yok, adamın yetiştirilme tarzıyla alakalı, şimdi ben kendi adıma az da olsa anladığım bir alan olan domain hakkındaki yazılardan bahsedeceğim, şimdi amcam geliyor soruyor şu domain ne kadar eder? ederi nedir? bunu alsam ne olur, tam niyetleniyorum yazayım birşeyler diye bir bakıyorum ki argoyla olayı dalgaya vurmuşlar geyiğin dibine inmişler onların ordan çıkarıp uzun uzun anlatmak çok yoruyor beni, r10 da da çok bahsettim bundan millet olarak OKUMAYI HİÇ SEVMİYORUZ, eşşek gibi puntolarla FORUM KURALLARI, DOMAIN SATIŞ KURALLARI v.s. var adam bir tenezzül edip okumuyor bile şablonu kopyalayıp karşılığını doldurmaktan aciz hadi onu geçtim olabilir ama kendi sorduğu sorunun olduğu konuyu kendisi geyiğe çeviriyor, çocuk yazıyor asdlkjaslda.com iş yapar mı? alttaki diyor: olum lan ne yapcan onu hayvan armut.com u al hem pişer dibinde dur ağzına düşer. konuyu açan diyor ki; muahaha harbi lan armut.com iyiymiş güzel paraya gider ha ama patlıcan.org alsam ne olur moruk ? v.s. v.s. anlamsız o kadar diyalog var ki araya girip bu yaşta 12 yaşındaki veledlere laf yetiştirmeye çalışmak zorunda kalırım diye girmiyorum
adamın zaten öğrenmeye niyeti yok, amacı belli: geyiğin dibine kadar inmek irdelemek gülmek, eğlenmek en güzel vakitlerini boş işlerle harcamak, eee ama kimse kusura bakmasın o zaman adam değerli vaktini boş geyiklerle geçiriyorsa ben çok çok değerli ve az olan vaktimi onun geyiklerinin arasında kaybolacağına inandığım yazılarımla geçirmek istemiyorum şahsen, benim gibi domain konularında az bir bilgiye sahip biri bile böyle düşünüyorsa, kendi alanında uzmanlaşmış üstadlar sanırım daha da kötümserdirler ve üzülüyorlardır o yüzden hiçbirşey yazmamak daha uygundur deyip yine de nezaketen konuyu okuyup kapatıyorlardır diye düşünüyorum. davetiye olayına gelirsek bence de davetiye olmalı ve arkadaş konu açmalı zaten seviyesi, türkçesi herşeyi ordan belli olur ve en az 10 kişi bence üye olabilir diye konuya yazdıktan sonra arkadaşın üyeliği açılmalı. yine de farklı uygulamalar olabilir aklıam bu geldi şimdilik...