İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnsanlık Ölmüş

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar inanın ki utanıyorum dün www.zift.com adresindeki affiliate programına üye oldum sonra bi baktım ki sistemde açık var hem de çok feci sistemin bütün hesaplarına girilebiliyor sonra dedim insanlık olsun mesaj atayım bari kapatsınlar açığı neyse bugün bi baktım malime dedikleri laf aynen şu mailde yazan şeyler

ZIFT IS Ortakligi hesabiniz sistemimizi suistimal ettiginiz gerekcesiyle
kapanmistir...

yazıklar olsun insanlara iyilik de yaranmıyo hala da açık var sitelerinde kapatmamışlar birisi gelir paralarını götürür sonra da ağlarlar

İŞTE AÇIK

http://www.resimyuklet.com/uploads/1802d4ac5a.gif

BURASI TÜRKİYE HERŞEY OLUYOR

Lütfen bu yazı silinmesin rica ediyorum

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
komik insanlarmış... iyilikde yaramıyo demek ki...

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bu açık bulma konusunda benimde bir sıkıntım oldu. Haziran ayında registerfly.com da açık bulunduğunu (ödeme bölümünde) uygulamalı bir şekilde ifade ettim, birçok domain bulunan hesabımı kitlediler, 1 hafta boyunca görüşmelerimizde hesabımı aktif etmediler ve bu açıktan dolayı kendi sözleşmelerinde de yazan bir ücretlendirme ile bana bir de para cezası verdiler, first.gov ve ICANN a email ve fax gönderdim durumu bu şekilde hallettim. 2005 de domainsite.com da bir açık vardı domain kayıt ile ilgili, 2001 de worldpay.com daki yine ödeme bölümünde bir açık vardı, onlar ise teşekkür etmişlerdi.

Yani insan ne yapacağını şaşırıyor.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yazık çok yazık bende üzüldüm valla...

boşver sana biri tokat atıyorsa sen diğer yanağını dön...

Allah'ından bulurlar...

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla dostlar benim için sorun yok kendileri düşünsün ama iyiliğe bu şekilde karşılık verilmez bunu bilmeleri lazım koccaman host satan bi yerin

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Bu açık bulma konusunda benimde bir sıkıntım oldu. Haziran ayında registerfly.com da açık bulunduğunu (ödeme bölümünde) uygulamalı bir şekilde ifade ettim, birçok domain bulunan hesabımı kitlediler, 1 hafta boyunca görüşmelerimizde hesabımı aktif etmediler ve bu açıktan dolayı kendi sözleşmelerinde de yazan bir ücretlendirme ile bana bir de para cezası verdiler, first.gov ve ICANN a email ve fax gönderdim durumu bu şekilde hallettim. 2005 de domainsite.com da bir açık vardı domain kayıt ile ilgili, 2001 de worldpay.com daki yine ödeme bölümünde bir açık vardı, onlar ise teşekkür etmişlerdi.

Yani insan ne yapacağını şaşırıyor.

vay bee hem kafasına gore sana para cezası kesiyor birde kalkıp domainlerini kilitliyor bu nasıl iştir bu ne yuzsuzluk terbniyesizliktir elini sıkıp teşekkur edeci yerde kalkıp sana tokat atmaya calışıyor bence protesto etmek lazım boyle yerleri protesto edelimki birdaha boyle bişey olmasın neyse iyi halletmişsin işini icann olöasaydı adamlar resmen yetecaktı domainlerin ustune buyuk ecmiş olsun

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla birisi bi kaşırsa görürler herkes ben gibi olmaz

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki bişi sorucam sen bu açığı deniyerek buldun sonuçta,
-AHA orda acık war demedin ki elbette yapmıssın bişiler belki adamlar senin mesajını uyarını görmeden önce hesabını kapatmışlardır ???
bence bir mail at

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok dostum bu gelen 2. mesaj kapattık dedikleri mail 2. mail.ilk gönderdikleri mail ben bişey sölicem beni bulur musunuz demiştim msn den falan yok mail at öle cevap verelim diye mail atmışlardı ya kapatsınlar sorun yok sadece ben adamların tutumunu söledim

WaffenSS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ne açığı var açıklarmısın arkadaşım. Anlayan var anlamayan var :(

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Boşver ya onların sorunu ama kötü niyetli birisi bulursa o açıgı o zman anlarlar değerini :)

Folder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yani Konudan
1 Açık Olsada Olmasada İnsanlara (Bazıları ) iyilik Yaramıyo
2 Açıgı Buldunuz Karşı Tarafı Bilgilendirmek İcin Başka Bir Hesap Alıp Başka Bir Kullanıcı Olup İşleyen Sistemlerinizi karışdırmamak Lazım :)

Cıkarabilirz

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
2 Açıgı Buldunuz Karşı Tarafı Bilgilendirmek İcin Başka Bir Hesap Alığ Başka Bir Kullanıcı Olup İşleyen Sistemlerinizi karışdırmamak Lazım :)

o yüzden hesabım toplam 2 hafta kapalı kaldıktan sonra bir kullanıcı hesabı daha açıp bütün domainlerimi oraya transfer etmiş, mevcut üyeliğim mimlendi diye, yani haklısın :)

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
burası Türkiye herşey olur burda aslında pek de şaşırmadım beni neden hapishaneye atmadılar ona şaşırıyorum sadece:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.