İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Instagram Gönderilen Mesajı Geri Alma

anilkales

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
4 Ağustos 2018
Mesajlar
26
Reaction score
2
Instagram Dm İle Gönderilen Mesaj Geri Alma İşlemi Nasıl Yapılır?
Instagram üzerinden göndermiş olduğunuz mesajı geri çekmek için uygulamayı açmanız gerekir. Bu işlem ana ekranda yapılamaz. Mobil Instagram uygulamasına girmeniz gerekiyor. Daha sonra izlemeniz gereken adımlar:
  • Akış bölümüne gelerek mesaj kutusuna gitmenize yardımcı olacak sağ üst köşedeki ikona dokunmanız gerekiyor.
  • Sağ üst köşedeki ikona dokunduktan sonra mesaj kutunuz karşınıza gelir. Mesaj kutunuzdaki mesajlardan silmek istediğinizi bulmalısınız. Mesajın üzerine tıklayarak mesajı açıyorsunuz.
  • Daha sonra silmek istediğiniz mesajın üzerine parmağınızı basılı tutarak karşınıza iki seçenek çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bu seçenekler kopyala ve gönderimi iptal et olacaktır. Geri Al seçeneğine tıkladığınızda gönderdiğiniz mesaj geri alınır.
İstemeniz halinde çok sayıda mesajı tek tek silebilirsiniz. Bunun yanında tüm konuşmayı da silmek isteyebilirsiniz. Bu durumda konuşma kutusunun üzerinde parmağınızı sağdan sola doğru kaydırmanız yeterli olacaktır. Karşınıza sil ve sessize al komutları çıkacak. Sil işlemini seçerek mesajdan kurtulabilirsiniz. Ancak bu durumda sildiğiniz konuşmanın içinde size gelen mesajlar da silinecektir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yakamdamoz

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
14 Ocak 2017
Mesajlar
448
Reaction score
10
Teşekkürler. Güzel bir bilgilendirme olmuş.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst