İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Instagram’da mavi tik nasıl alınır?

yasarkavus

Onaylı Üye
Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
159
Reaction score
51
Instagram'ın yeni özelliği tüm kullanıcıların mavi tik için kolayca başvurabilmesini sağlıyor. Eğer siz de hesabınızın onaylı olmasını istiyorsanız işte yapmanız gerekenler.

En çok sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’da mavi tiklı hesaplar oldukça nadir görünür. Bazı büyük markaların ve fenomenlerin bile mavi tıkının olmaması bu işareti oldukça değerli yapıyor, bu yüzden de kullanıcıların ona sahip olmak için hiçbir masraftan ve uğraştan kaçınmamalarına sebep oluyordu.

mavitik.png


Mavi tık işareti aslında hesabın onaylı olduğu anlamına geliyor. Instagram ise uygulamaya kullanıcıların bu işareti almalarını kolaylaştıracak bir özellik ekledi. Yenilikle birlikte herkes mavi tik için kolayca başvuru yapabilecek.

Bunun için öncelikler ‘Ayarlar’ bölümünde ‘Onaylı Hesap Başvuru’ kısmına girmeniz gerekiyor. Uygulama sizden kullanıcı adınızı ve tam adınızı isteyecek. Ardından adınızın ve soyisminin bu olduğunu kanıtlamak için kimlik, ehliyet, pasaport gibi resmi bir belgenin fotoğrafını çekip göndermeniz gerek. Bu belgeler profilinizde gösterilmeyecek.

Amaç sadece adınızın doğruluğunu teyit etmek.
Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey Instagram’ın onayını beklemek. Eğer reddedildiyseniz 30 gün sonra tekrar başvurabilirsiniz. Instagram’ın hesap onayı için ünlü kişilere ve global markalara öncelik verdiğini de söyleyelim.

  • instagram mavi tik başvurusu
  • instagram mavi tik hilesi
  • instagram mavi tik nasıl alınır
  • instagram mavi tik alma
  • instagram mavi tik kopyalama
  • instagram mavi tik satın al
  • instagram mavi tik başvuru formu
  • instagram mavi tik emojisi kopyala
 

CtrL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Şubat 2011
Mesajlar
379
Reaction score
3
Bu şekilde başvuru gönderip olumlu sonuç alabilen var mı acaba
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst