İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Advertorial İnstamUp Nedir?

KaRNeC

İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2002
Mesajlar
2,829
Reaction score
260
Konum
Kahramanmaraş
İnstamup, en kısa açıklamasıyla sizlere farklı kanallar aracılığıyla kullandığınız bazı yan İnstagram hizmetlerini, daha gelişmiş ve daha fonksiyonel haliyle tek bir otomasyonda sunuyor. Tamamen otomatik şekilde işleyen bir sistem olması sayesinde İnstagram görevlerinizi oluşturup, bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. Siz gündelik işlerinize devam ederken, İnstagram profilinizin aktifliğini sürdürür durumda olmasını sağlayabilirsiniz.

Bundan emin olmak için 5 gün ücretsiz denemek için instamup.com bağlantısına tıklayın. Ayrıca, iyinet sitesine üye olanlar için ilk paket için % 30 indirim sunmaktayız.

instamup_banner-iyinet.jpg


İnstamUp tanıtım otomasyon sisteminin sunduğu faydalar ise;

  • Beğeni yapması,
  • Yorum yapması,
  • Takip etmesi
  • Takibi bırakması,
  • Takipçi engellemesi,
  • Takip istekleri engellemesi,
  • Direkt mesaj atma,
  • Yeni takipçilerinize oto direkt mesaj atma,
  • Zamanlanmış oto paylaşım yapma

Yer alıyor. Yani sistem üzerinde oluşturacağınız görevler dahilinde gün içerisinde belirlediğiniz kriterlere göre siz kendi işlerinizi yaparken, İnstamUp İnstagram programı sizin için beğeni ve yorum yapıyor, profil takibi yapıyor ve hatta takibi bırakıyor. İşletmeniz ya da bireysel profiliniz için takipçi en değerli şeydir. İnstagram takipçi kazanabilmek için sürekli aktif olmak ve doğru bir hesap yönetimi gerçekleştirebilmek çok önemlidir.

İnstamUp Ne Sağlar?

İnstamUp tanıtım otomasyon sistemi ile takipçi arttırma daha kolay hale geliyor. Her ay binlerce yeni takipçi kazandırıyor. Beğendiğiniz daha fazla kullanıcı ile etkileşiminizi arttırabilmenize yardımcı oluyor. İşletmeniz için doğru İnstagram tanıtımı ile ürün veya hizmetlerinizi, hedef takipçilerinize satabilirsiniz.

iyinet-instagram reklam.jpg


İnstamUp Özellikler

İnstagram tanıtımının en doğru şekilde planlamasına ve yönetilebilmesine yardımcı olan İnstamUp otomasyon sistemi, İnsta paneli üzerinden İnstagram profilinizle ilgili tüm işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilmenize yardımcı oluyor. İnstamUp ile yapabileceğiniz genel işlemler;

İnstagram eylem otomasyonu; Profiliniz için beğenme, takip etme, takipten çıkma gibi eylemleri otomatik olarak sizin için yapıyor. Bunu da yönetim panelinde oluşturacağınız filtrelere uygun olarak gerçekleştiriyor.

Fake hesapları arayıp, filtreliyor; İnstagram’daki en önemli sorunlardan birisi olan fake hesaplara karşı, büyük bir mücadele bulunuyor. Hesabınızı bu tip fake hesaplardan korumak ve mevcut olan fake hesapları temizlemek/silmek için bir araç görevi üstleniyor. Fake takipçi silme ile hesabınızın fake hesapların zararından kurtulmasını otomatik olarak sağlıyor.

Yorum yapma ve direkt mesaj gönderme; İnstagram hesabınızdan otomatik olarak yorum yapma ve direkt mesaj gönderme gerçekleştirebiliyor. Otomatik post paylaşma ve otomatik direkt mesaj; Her zaman İnstagram kullanıcılarının en fazla sorun yaşadığı konulardan birisi olan otomatik post gönderimi ve direkt mesaj konusunda kullanılan alternatiflerin tam çalışmaması, dil sorunlarının olması gibi pek çok sorun bulunuyor. İnstamUp sisteminde ise fonksiyonel şekilde, sorunsuz bir otomatik paylaşım gerçekleştirerek, günlük profil aktifliğinin oluşturulabilmesi sağlanabiliyor. Oto paylaşım özelliği ile hesabınız her zaman aktif oluyor ki bu şekilde gün içerisinde giriş aksaklıklarınızda dahi hesabınızın etkileşim durumunu yüksek tutabiliyorsunuz.

Oto direkt, işletmeniz ya da kişisel profiliniz için hızlı ve etkin biçimde yeni takipçilerinize otomatik mesajları gerçekleştirebilirsiniz.

Tanıtım İstatistiği; Panel üzerinden gerçekleştirilen tüm eylemlerin profilde oluşturduğu aksiyon ve etkileşimleri tüm verileri detaylı olarak sunuyor. İstatistik bölümü üzerinde tüm eylem ve görevlerinizin aldığı etkileşim ve geri dönüşümlerinin detaylı istatistiğini görüntüleyebilirsiniz. Yaptığını otomatik gönderimin aldığı etkileşim, otomatik takip ettiğiniz veya takip verilerini görüntüleyebilirsiniz. Bu şekilde gelecek İnstamUp görev planlamalarınızı daha uygun biçimde gerçekleştirerek, İnstagram tanıtımında güçlü ve etkili bir büyüme kaydedebilirsiniz.

Akıllı MOD ve akıllı tanıtım; Kullanıcı ihtiyaçlarına odaklı olarak yapılan çalışmalar sonucunda geliştirilen bu mod ile İnstagram filtre ve limitlerine ilişkin kapsamlı veri tabanı sayesinde otomatik olarak pek çok limiti belirleyerek, hesabınızda herhangi bir olumsuz etki oluşmadan işlemleri gerçekleştirebilmenize yardımcı oluyor. Bu şekilde takip etme ve diğer işlemleri çok daha verimli bir şekilde yönetebiliyor.

İnstamUp Avantajları

Alanında İnstamUp’ ı farklı kılan en önemli avantajlarından birisi de tamamen güvenilir olmasıdır. Kesinlikle bir şey indirmenize gerek kalmadığı gibi “Proxy” çilesinden de kurtulmanıza yardımcı oluyor. Tüm işlemlerin sunucu üzerinden gerçekleştiriliyor. Böylelikle görev yapılanmanızı yaptıktan sonra bilgisayarınızı kapatmanız dahi mümkün. Güvenirliliğinin yanı sıra bizi tercih ederek, değerlendirebileceğiniz avantajlarımız arasında;

Hızlı ve Kesintisiz Teknik Destek Hizmeti. Haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz ve hızlı destek çözümlerinden, her konuda yararlanabilirsiniz. Sorunlarınıza hızlı çözüm ve merak ettiğiniz konularda samimi ve anlayışlı bir destek yaklaşımı sunuyoruz.

Hızlı Hizmet. Otomasyon servisinin hızlı çalışma prensibi ile sadece birkaç saat içerisinde ön sonuçları almaya başlayabilirsiniz.

Uygun Fiyat Politikası. İnstagram otomasyon tanıtım hizmetlerinde sektörün en cazip fiyatlarını sunma güvencesi veriyoruz. Paketlere göre değişkenlik gösteren indirim uygulamalarımızla bütçenizi sarsmadan en verimli otomasyon tanıtım hizmetini almanıza yardımcı olmayı hedefliyoruz.

İnstamUp Ücretsiz Deneme. İnstamUp kullananlar, çok kısa zaman dilimleri içerisinde profil sayfalarındaki değişimi gözlemleyebiliyor. Profil sayfasındaki beğeni ve takipçi sayısında düzenli olarak artış gerçekleşir. Aynı zamanda da işletmelerin ticari İnstagram hesaplarına yönelik doğru bir tanıtım yönetimi sayesinde İntagramı büyüt ve çok daha geniş kitlelere ulaşarak, satışlarda ciddi anlamda artışlar yakalayabilirsiniz. Kapsamlı İnstagram hizmetleri ile başarılı bir İnstagram tanıtımı gerçekleştirebilmenize yardımcı olan İnstamUp, hizmetlerinin verimliliğini direkt kullanım deneyimi ile test edebilmeniz için ücretsiz deneme sürümü imkanı sunuyor. Ücretsiz deneme desteği sayesinde 5 gün boyunca tüm hizmetleri etkin ve aktif şekilde deneyebilir ve sağlayacağı geri dönüş potansiyelini birinci elden görebilirsiniz.

Beş Günlük Deneme Erişim İçin Tıklayın https://instamup.com . İyinet kullanıcıları için benzersiz bir satış teklifi olarak ilk pakete % 30 indirim sunmaktayız.

Hizmetimizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız!
Size en iyi destek ve tanıtım garanti ediyoruz!
 
Son düzenleme:

InstamUp

Onaylı Üye
Katılım
17 Ocak 2019
Mesajlar
2
Reaction score
0
Deneme sürümünü kullanıp faydasını test edecegim sonucu buradan yazarım inş


Dönüşünüz için teşekkür ederiz!
Memnun kalacağınıza ummaktayız!
%30 indirim hakkında canlı desteğimize yazmayı unutmayın.

---- Önceki mesajınıza ilave bir mesaj daha yazdınız ----

Güzel bir sistem gibi. Deniyorum

Yorumunuz için teşekkürler!
Herhangi paketimizi için %30 indirim de unutmayın ;-)
 
Son düzenleme:

InstamUp

Onaylı Üye
Katılım
17 Ocak 2019
Mesajlar
2
Reaction score
0
Bir deneme yapalım o halde :) Test bittiği anda sonucu burada paylaşacağım.

İnstamUp servisimize hoş geldiniz!
Sizi bekliyoruz.
İyi tanıtımlar!

---- Önceki mesajınıza ilave bir mesaj daha yazdınız ----

Arkadaşlar, herhangi sorularınız olursa pm olarak yada İnstamUp Canlı Sohbetten 7/24 cevap vermeye hazırız. Cevapsız bırakmıyoruz. Sizi çok bekliyoruz. İyi çalışmalar!
Sizlere Instamup tanıtım videosunu memnuniyetle sunarız : video izle
 
Son düzenleme:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst