İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Intel® Core i7-920 +2 Cpu+4 GB Ram+60 GB SSD+cPaneL+İlk Ay 50 TL - Almanya Lokasyon- GalaxyShell İnt. Hiz.

YozGatLi1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
logoalt.png

Linux WM-VDS1
•2x Intel® Core i7-920
•4096 MB Ram
•60 GB SSD
•1 Gbp/s-Port ( 300 Mbps Garanti)
•Sınırsız Trafik Kullanımı
•1 Adet İp Adresi
•WHM / cPaneL
•Sunucu Optimizasyonu
almanya.png
Almanya Lokasyon

İlk Ay : 50 TL / Diğer Aylar : 75 TL

Linux WM-VDS2
•4x Intel® Core i7-920
•8196 MB Ram
•120 GB SSD
•1 Gbp/s-Port ( 300 Mbps Garanti)
•Sınırsız Trafik Kullanımı
•1 Adet İp Adresi
•WHM / cPaneL
•Sunucu Optimizasyonu
almanya.png
Almanya Lokasyon

İlk Ay : 75 TL / Diğer Aylar : 90 TL

HİZMET ŞARTLARI:

• Paketlerimizi sadece Linux işletim sisteminde kullanabilirsiniz.
• Paketlerimiz'de kesinlikle geri iade garantisi yoktur.
• Yedek almak müşteri sorumluluğundadır. Firmamız bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir.
• Sanallaştırma Sistemi Olarak PROXMOX Kullanılmaktadır.
• Seçmiş olduğunuz paketi dilediğiniz zaman bir üst veya bir alt pakete anında geçirebilirsiniz.
• Siparişlerinizi web sitemizden geçebilirsiniz.
• Destek taleplerinizi ticket ile belirtebilirsiniz.

Web Sitemiz : www.galaxyshell.com
Ünvan : GalaxyShell İnternet Teknolojileri

iletisim.png

Bizi tavsiye edenler ;

arkadas güvenilirdik 2 adet vps 2 paketi aldık. gayet sağlam ve çok ilgilenen bir kişi.

hizmet güzel. tşkler arkadaşa

Güncel kampanyalar üzerinden 1 adet SSD VDS2 teslim alınmıştır. VDS fiyat ve performans olarak gerçekten çok uygun.
Alışveriş esnasında ve sonrasında verilen güler yüzlü destekten dolayı teşekkür ederim kendilerine :)

1 adet vps alınmıştır.Arkadaş çok anlayışlı ve güler yüzlü.Umarım uzun süre beraber çalışırız.Bol kazançlar.

Muzaffer Beyle 4 aydır çalışıyorum gerçekten çok ilgili birisi. Allah gönlüne versin ne zaman arasam cevap veriyor.Kesinlikle tavsiye ederim
DIŞ TİCARET EĞİTİMİ| İHRACAT EĞİTİMİ | İTHALAT EĞİTİMİ| E-BROKER EĞİTİMİ |

yaklaşık 6 7 aydır vds hizmeti alıyorum sorunsuz birisi.

Ayrıca insanlığıda iyidir :)

Tam bir esnaf

2 aydır kullanıyorum. Kendisi gerçekten baya ilgili. Suana kadar bir sorun yasamadım.

Defalarca hizmet aldik saolsun

mobil mesaj
[MENTION=75737]GalaxyShell[/MENTION] den aldığım sunucudan çok memnunum torrent ile sn 25-30 mb indiriyor çok iyi teşekkürler

Kendilerinden az önce bir paket satın aldım gayet hızlılar kısa bir sürede teslim ettiler şu an hiçbir sıkıntı yok. İlgi alaka gayet güzel umarım diğer vds firmalarındaki kesintileri yaşamayız. Şu ana kadar gayet memnunum. Teşekkürler.

Her türlü konuda yardımcı olan renderları hızlı olan bir makinaya sahibim en önemlisi de ilgili bir ekibe :)
Galaxyshell'den memnunum kesinlikle öneririm saniyede 70-80mbyi gördüğüm oldu :)
Render için de harika bir fırsat kaçırılmaz :)

İşimiz youtube vds sahipleri bizler sayesinde iyi paralar kazanıyor.Çeşitli vds sahipleri gördüm tanıdım.Adam şu sorunum var diyoruz tınlamıyor bizi ilgilendirmez diyor.

[MENTION=75737]GalaxyShell[/MENTION] sorunum olunca team verip bağlanıyor.Camtasia çalışmıyor hata veriyor yardım ediyor.Bu davranış diğer vds sahiplerine örnek olmalı.

O yüzden [MENTION=75737]GalaxyShell[/MENTION] tşk ediyorum

ynR

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fiyatlar ucuz gibi gözüküyor hayırlı satişlar :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.