İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şikayetim Var interactive.com.tr - Kaan Ödenmiş ücrete Karşılık Alınamayan Hizmet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Own

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
internetactive.com.tr sahibi kaan ve bana kendisini iyinet.com sahibi olarak tanıtan bu şahıs ile wordpress kurulum + eklenti bileşen+ reklam modülleri + seo ve tema kurulumu karşılığında 100 tl ye anlaşılmış para ödenmeden hizmet verilemeyeceği tarafıma söylendikten 1 gün sonra 10/05/2013 günü tarafına 100 tl tutar nakit havale edilmiştir o gün bugündür arkadaş host bilgilerini vermeme rağmen bir wp kurmuş free bir tema atmış ve piyasadan kaybolmuştur telefonlarıma cevap vermemekte açıklayıcı bir durum izah edememektedir hizmetin iptali ve ücretimin tarafıma ödenmesini istiyorum.

n37j2.jpg

İnteractive.com.tr sahibi şahısın Kaan profili

Own

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
vatandaş telefonlarıma bakmıyor kendisine mesaj yoluyla suç duyurunsa bulunacağımı söyledim bunun yaptığı bizzat nitelikli dolandırıcılığa giriyor (iyinet sahibi gibi yalan beyan bulunma) paçayı öyle kolay kurtaramaz gerisini artık adli makamlara bırakalım

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
bir ara böyle bir konu daha olmuştu. hizmet almaya çalıştığın kişi gerçekten Kaan mı?

Holigan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyinet'in sahibiyim dediği için güvendiysen suç biraz da sende. Ayrıca wordpress kurulumu + seo için bu kadar ücret ödenilmesi mantıklı değil. Karşıdakini dinlemeden yorum yapmak istemem ama yaptığı hiç etik değil.

İş hala yapılmadıysa Ö.M ile ulaş bana halledeyim ücretsiz.

Own

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
arkadaşlar konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı ayrıca depresan kardeş bu üç kağıtçının diğer profilini paylaştığın için teşekkür ederim holigan kardeş güvendim çünkü o ara iyinet ona yöneticilik vermiş ona güvenerek ödeme yaptım zaten şimdi piyasada yok ben bu işlerden anlayan birisiyim kısıtlı vaktim nedeniyle bu vatandaşdan hizmet alarak yaptırmak istedim ama dolandırıcı çıktı şuan kendim bütün işlemleri halletim teşekkür ederim.

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
Enteresan.. Kaan bu konuyu çözücektir, kendisine özel mesaj gönderildi..

Own

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Enteresan.. Kaan bu konuyu çözücektir, kendisine özel mesaj gönderildi..

neyin konusunu çözüyor sayın yönetici adam piyasada yok 100 tl aldıktan sonra ne gören var ne duyan görürsen haber ver 100 tl lik adammış ortalık böyle yüzüne tükürülmeyecek adam dolu buda onlardan biri işte buyur teli nası yapmış etmiş bi sor bakalım sanki yalan konuşuyoruz 0530 490 7070 iyi bir arkadaşın olabilir ama bu kendisinin iyi birisi olduğu anlamına gelmez bana mailden diyordu işte "benim iyinet sahibi olmam güven konusunda altını çizecektir" bu ne demek oluyorsa

Holigan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu ile ilgili arkadaş forumdan uzaklaştırıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.